Tugay Elser
Büyük Kaptan
- 4 Ağustos 2017
- 27.045
- 14.968
- 1.728
Avrupa liglerin transfer dönemi bitene kadar 1 transfer bekliyorum. Diger iki oyuncu ondan sonra gelir. Elden cikartamadiklari 2 oyuncu kapariz sanki.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ömer 'in aldığı para enflasyona oranla baya düşük kaldı Anadolu kulüpleri nasıl veremiyorlar hayret!Adam alamıyoruz bari çöpleri gönderebilsek, boşa kadro şişikliği.
omar
ömer bayram
oğulcan çağlayan
emre taşdemir
ismail çipe
gökay güney
atalay babacan
Ne kadar memnuniyetsiz bi adamsin sen ya2 haftadir bodrumda tatilde pasam yk marinadan cikmiyor
Müthiş tespit. Kimsenin aklına gelmemişti
Maclari izlediysen bunu kendinde bilirsinçok eksik bir istatistik aslında
şut çekiyorsun da bu şutları nerlerden çekiyorsun, gerçekten tehlikeli bir pozisyonda atılan şutlar mı yoksa gelişigüzel durumlar mı, kısa mesafe mi uzak mı? panikle bastırdığımız dakikalarda atılan şutlar mı maç süresine dengeli dağılıyor mu?
buna bakarak hücum performansımız aslında iyiymiş ama atanlarımız yokmuş dersek hata yaparız
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yuh be
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Gelsin translar
bu mudur mudur vizyonAvrupa liglerin transfer dönemi bitene kadar 1 transfer bekliyorum. Diger iki oyuncu ondan sonra gelir. Elden cikartamadiklari 2 oyuncu kapariz sanki.
Ben o herifin totnıma bile gitmesine şaşırmıştım. Çok yetenekli ve sağlam bi herifti. Plde neler oldu pek bilmiyorum ama buralara kadar düşecek olması pek inandırıcı değilreguilon 1 eylüle kadar takım bulamazsa buralara düşebilir(kiralık)
Ben o herifin totnıma bile gitmesine şaşırmıştım. Çok yetenekli ve sağlam bi herifti. Plde neler oldu pek bilmiyorum ama buralara kadar düşecek olması pek inandırıcı değil