Transfer Nöbeti #18 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Avrupa liglerin transfer dönemi bitene kadar 1 transfer bekliyorum. Diger iki oyuncu ondan sonra gelir. Elden cikartamadiklari 2 oyuncu kapariz sanki.

Adam alamıyoruz bari çöpleri gönderebilsek, boşa kadro şişikliği.

omar
ömer bayram
oğulcan çağlayan
emre taşdemir
ismail çipe
gökay güney
atalay babacan
Ömer 'in aldığı para enflasyona oranla baya düşük kaldı Anadolu kulüpleri nasıl veremiyorlar hayret!

Bence Ömer yokuş yapıyor hem bizden 2 senelik parayı alacak hemde gittiği kulüpten para alacak.
1 lira bile fesih bedeli vermeden 2 sens kadro dışı bırakılmalı.
Yokuşa yokuş

çok eksik bir istatistik aslında

şut çekiyorsun da bu şutları nerlerden çekiyorsun, gerçekten tehlikeli bir pozisyonda atılan şutlar mı yoksa gelişigüzel durumlar mı, kısa mesafe mi uzak mı? panikle bastırdığımız dakikalarda atılan şutlar mı maç süresine dengeli dağılıyor mu?

buna bakarak hücum performansımız aslında iyiymiş ama atanlarımız yokmuş dersek hata yaparız
Maclari izlediysen bunu kendinde bilirsin

1163377.jpg.webp

Ben o herifin totnıma bile gitmesine şaşırmıştım. Çok yetenekli ve sağlam bi herifti. Plde neler oldu pek bilmiyorum ama buralara kadar düşecek olması pek inandırıcı değil

17 agustosta sky muhabiri teklif yok diye haber yapmıs ama dün forrest bugun de juve haberi çıkmış ne kadar ciddi bilmiyorum

kadroda dusunulmuyor sanırım. 1 eylule kadar takım bulamazsa pjaniç gibi düşebilir buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt