Transfer Nöbeti #18 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
84063D02-DC5E-410A-AF13-E5C56434FBC0.webp

Hazard'ın geçen sene oynadığı dakika 10 maça tekabül ediyor :asd: Falcao sonrası söğüş boşluğu oluşmuştu gelsin Hazard söğüşlesin.
Cl şampiyonunda 10 maça çıkmış 100 milyon euro bonservis ödenmiş Belçika milli takımının banko topçusu 31 yaşında adamı alırken bi saniye bile düşünmem

PL kulupleri her sene oldugu gibi transfer doneminin son gunlerinde saga sola saldiriyorlar, hafta sonu Nelsson konusunda bir hareketlilik olur gibi

PL kulupleri her sene oldugu gibi transfer doneminin son gunlerinde saga sola saldiriyorlar, hafta sonu Nelsson konusunda bir hareketlilik olur gibi

Alicaklarsa simdi alsınlar son hafta olursa bize baya sıkıntılı olur nelsson yerine oyuncu bulmada sıkıntı yaşarız o dönemlerde kimse as oyuncusunu göndermiyor nerede oynamamis oyuncu varsa onlara kalırız.

Bu güne kadar transferlerimiz bence doğru bir planlama ve doğru tarz oyuncularla yapıldı benim kafama tek yatmayan Mertens'ti açıkcası o da kalitesi vb. nedeniyle değil de ben o bölgeye daha Vlasic, Almiron tarzı birini bekliyordum. Ama bu son santrafor- kanat için çıkan adamlar tamamen yanlış planlama olduğunu düşünüyorum fazla isme(bilinirlik olarak) takılıyorlar gibi eğer çıkan isimler doğruysa, umarım daha önce çıkan isimler gibi hedef şaşırtma isimlerdir bunlar ve alttan daha bizim için makul ve ileride de satabileceğimiz isimlerle görüşüyoruzdur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt