Transfer Nöbeti #18 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hazard olsa çok iyi olur sakatlık problemi olmasa Hazardi cümle içinde kuramazdik

En büyük sıkıntı bu o olmasa bu olmasalarla değerlendirme yapınca yanılgıya düşüyoruz.. Hazard tamamen dibi görmüş bir herif yaş da 31 bence delle Ali bile daha mantıklı en azından biraz toparlanırsa bir yere kitleyebilirsin ikisi de futbolu kafada bitirmiş adamlar..
Kesinlikle icardi ve hazard transferine karşıyım zaten geleceklerini de sanmıyorum bize burun kivirirlar.. Belotti bence daha riske değer bir isimdi 3.5a falan bitirebilseydik en azından adamın hala futbol oynama isteği var..

Realden 12m kazanip 3 senedir revirden cikmayan gotu gobegi salan hazardi nasil istemezsiniz yaw adam dunya yildizi

Icardi de ayni. 8.5m euro kazanip futbolla pek alakasi kalmayan yenge uzunce baslarim oynayacaginiz topa diyip trip atan birini istememek simarikliktir. Bu adam interdeyken dunya yildiziydi
Cica ve Morutana evet Hazarf ve Icardiye Hayir

Bravo senden baskasi kuramazdi boyle bir cumleyi. Cicadan once de stanciuyu istemistim. Morutan i da ugruguna herkese hakaret ettigin ft benden daha cok istiyordu. Cocuk iyi oynadi sonradan anlamsiz kesik yiyince dibi gordu. Italyaya gitti topunu oynuyor yine

Futbolun bos bir ugras oldugunu bildigimiz halde niye ugrasiyoruz lan cok sacma

Yanlış yanlışla kapatılmamalı Semih .. Bence morutan kağıt üstünde gayet mantıklı bir riskti 21 yaşında yetenekli bir adama 3.5 verdik cicaya fazla verilmesi can sıkıcı transfer olduğunda da aynı şeyi söyledim bu tarz oyunculara maximum 3-4 verilir..

Yanlış yanlışla kapatılmamalı Semih .. Bence morutan kağıt üstünde gayet mantıklı bir riskti 21 yaşında yetenekli bir adama 3.5 verdik cicaya fazla verilmesi can sıkıcı transfer olduğunda da aynı şeyi söyledim bu tarz oyunculara maximum 3-4 verilir..
Morutan iyi oynayinca morutani istemeyenlere laf ediyorlardi :d simdi istedik diye suclu olduk.

Milleti tahrik edip kufur yemek haz veriyor galiba yoksa bu ugras anlamsiz cidden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt