Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 50.944
- 39.730
- 2.953
Italyan ahmet denizciBu nico gercekten varmi
Gaztecimi bu herif
Kolpa degilmiydi bu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Italyan ahmet denizciBu nico gercekten varmi
Gaztecimi bu herif
Kolpa degilmiydi bu
Bugün görmedim hiç????????
jeff buckley?
rahmetli iyi müzisyendi ,bogulması bana da garip geliyorOlabilir
O zmn Emenike h.o. diyebilirizEmenike Karagümrük'e transfer oluyomuş diyolar Diagne'nin yanına gidecekmiş o haberler doğru mu reis![]()
Aramiz limoni halaBugün görmedim hiç
AynenSon girrilsih haberinden sonra Gokhan ile Haluk ikilisine pek haber ulaşmıyor sanirim. Regulion ilk biz veriyoruz dediler. Regulion sosyal medyada bugün gündemdeydi. Olsen'i ilk biz söyledik dediler. Olsen de twittera düşmüştü zaten.
Yedeğe Belhanda alınmalı fener maçında herkes onyekuruyu övdü ama esas adam orda Belhanda umursamaz sorunlu bilmem ne deniyor ama bu adam çok iyi pasör
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Uzatmaya gitsin maç. Orda elensinlerTs elenir
Haluklara kalsa torrerira olmuyordu arsenal 20 istiyordu ve hemen bitecek bir transfer değil dediler 2 gun sonra torreria geldi istanbula.Gökhan Dinç İcardi yi Okan Buruk a sordum , sistemime uymadığı icin istemediğini söyledi dedi . Ortası yok Ya yalan söylüyor Ya da dis basın etkileşim icin bizi kullanıyor . Bakalım kim patlatacak ?
yalan söylüyor,herif zaten bjkli.Gökhan Dinç İcardi yi Okan Buruk a sordum , sistemime uymadığı icin istemediğini söyledi dedi . Ortası yok Ya yalan söylüyor Ya da dis basın etkileşim icin bizi kullanıyor . Bakalım kim patlatacak ?
rahmetli iyi müzisyendi ,bogulması bana da garip geliyor
Bu ne lan boyle
Olur olur Belhandanin saçma sapan gönderilmesi zaten hataydı 2 yıllık sözleşmeye evet diyip alacaklarını bırakıp getirilebilir zaten her şekilde gelmek isteyecektirexden next olmaz reis
Bu Trabzonlu değil herhalde