- 21 Ocak 2010
- 72.561
- 51.030
- 5.003
o kadar haber paylasildi gene kimse gelmedi kandirildik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Jüpiter mi söylüyor bunudepay gitmez uniteda
Jüpiter mi söylüyor bunu
o kadar haber paylasildi gene kimse gelmedi kandirildik

Mbappe istemiyor. Sözleşme uzatmak için kendisine ciddi sözler verilmişti hatta sezon başı Neymar'ı bile gönderiyorlardı onun istediği için.Psg neden birakiyor hem de maasinin 3 te 2 sini karsilayip o halde?
terso cevap vermedim. 3 kişinin arka arkaya aynı mesajı yazmasına dikkat cekmek icin kinaye yaptım. kinayenin anlaşılır olması için cevabın tonunu arttırmam gerekiyordu.sen niye samimi olmadığın adamlara terso cevap veriyorsun hep
Dikkat etmemişim. Altın kol saatli elemanı ortam loş olunca Diagne sandım.herifi etiketlemişler zaten ahbap
Koskocaman yazmışlar cidden. Nasıl görmem!koskoca etiketi görmüyon mu?
Sergen Jüpiter diyor
Ben geçen seneyi de çok başarılı bulmuyorum idare ettik sadece kura şansızlığımız vardı geçen sene ama öyle cok ileri gidemedik avrupadaGecen seneki avrupa maceramiz disinda biz de kotuyduk. Sanssiz kuralarin da payi var tabi
?Bu arada Draymond yillik 24 Milyon Dollar para kazaniyor
Nando PVA Torreira Sergio toplam yillik kazancinin üstünde
Korkunç
sadece bu mesajın için dememiştim de neyseterso cevap vermedim. 3 kişinin arka arkaya aynı mesajı yazmasına dikkat cekmek icin kinaye yaptım. kinayenin anlaşılır olması için cevabın tonunu arttırmam gerekiyordu.
amerikada vergi çok. net 12 milyon alıyodur.Bu arada Draymond yillik 24 Milyon Dollar para kazaniyor
Nando PVA Torreira Sergio toplam yillik kazancinin üstünde
Korkunç
Sabahlari melek gibisin aksamlari cin gibi?
gene en geniş açıdan aglıcak bişi bulmuşsun