Dağhan Kan
Kırmızı Üye
- 28 Şubat 2009
- 1.781
- 530
- 1.853
Sanırım Arabistan'a gitti.Nwakaeme = sampionluk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sanırım Arabistan'a gitti.Nwakaeme = sampionluk
Geçen seneye dair en çok koyan şey bu bana. Bari kupada devam edebilseydik.avrupada olmamak çok kötü yav bizim açımızdan.. geçen sene avrupada iyiydik.. futbolcu motivasyonu ve pazarlaması açısından da çok büyük fırsat oluyordu. bizim için çok büyük kayıp.. maç sayısı da azaldı kötü oldu..
2023 2024 sezonunda 4 eleme oynayacağız.İlk maç 1. eleme turu temmuz başında4 bile olabilir diye okumustum. Yani ilk turdan baslamaliyiz. Orda maclar bu sezon 05.07 baslamis ve bizim lig bu sene Mayisin sonunda bitiyor. Oyunculara o zaman en fazla 1-1,5 hafta tatil verebilirsin ve direk geri cagirmalisin.
Bu bartra fena degildi ha 2cl macinda. Antalya macinda sallandi ama biraz
Monchi’den sonra bunun da numara düşer piyasaya
En iyi senaryo dalinda oskari hakkediyor bu arkadas. Boyle senaryo gormedim 10 yildir nobet takip ediyorum
okumadım ama haklısın rengimülke puanı, hem ülkenin, hem ligin-ligde ki takımların marka değerini, imajını falan pozitif anlamda geliştirmemiz lazım da önce şu ülkede ki hakemlerin standartsızlığını çözmek lazım. önce ifb, sonra salak hamsilere baktığında dışarıya gittiklerinde dağılmalarının en büyük sebeplerinedn biri bu. ligde bunların oyuncusunu yere indirdiğin an kartı görüyorsun, kartın rengi skora ve o an ki maçın dk.sına göre değişiyor. bunu bu salakların topçuları da biliyor zaten, bu lig harici hiçbir yerde bu kadar rahat top oynayamazlar. ligin kalitesizliğinden değil he, ligin standartsızlığı, tamamen ittirme-kaktırma ile şampiyonluk yarışında tutturula tutturula top oynamayı unutuyor zaten bu herifler. 3dk uzatma verilmeyecek yerde eğer takımları gerideyse +7-8 dakika uzatma veriliyor bu yavşakların maçlarında, sırf gol atsınlar diye. bir şekilde de atılıyor zaten o gol o uzatmada, ne hikmetse artık.
daha sonra yurtdışına sattıkları oyuncularda teker teker dökülüyor zaten. ama bizim oyunculara bak mesela, berkan-taylan ortasahası bile UEFA'da çok sağlam bi gruptan çıktı, neden? Zaten ligde gerçek bi mücadele verdi, harcaması gereken efor 10 ise 20 harcadı ha kalitesiz oyuncular, yeteneksiz oyuncular yalnız çabalayan bi oyuncu grubu vardı ve Avrupa'da da kendi çapında gayette başarılı bi sezon geçirdi.
Bu soktumun liginde ne zaman ben bu kuşların,hamsilerin maçlarını izlesem şok oluyorum ya şok, her maç yenisi ekleniyor rezilliklerine. Ne bekleniyor anlamadım tabi ki elenecekler, hepsi başarısız olacak Avrupa'da. 30 hafta maç yaptıkları ligde bileğinin hakkıyla, adam gibi mücadele etseler, destek almadan.. işte o zaman Avrupa maçlarında bir nebze ayakta kalabilirler ama yooooooooook. bu ligde olmaz, o adalet terazisi asla çalışmaz.
O yüzden oh olmuş diyorum, beter olsunlar. Ha yarın 5 eleme oynarız, 15 eleme oynarız orasını bilemem ama bu elemeleri de bu ülkede geçebilecek bi takım varsa o da yalnızca biziz. Fazla üstüne kafa yormaya gerek yok
Vay anasını o kadar şey oluyor bir şey yok biz kısaltma yaptık hemen müdahaleYa Bigit Allahın delisi