- 11 Haziran 2015
- 39.637
- 28.100
- 2.193
Bunlar da var.
fenerim 3 temmuzdan önce her cumartesi uefa kupası, her pazar günü de CL getiriyordu bu ülkeye, yazık ettiler yazık

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunlar da var.

Toprağım güzel cevap vermiş ama anlayanafenerim 3 temmuzdan önce her cumartesi uefa kupası, her pazar günü de CL getiriyordu bu ülkeye, yazık ettiler yazık![]()
Bunlar da var.
avrupa hedefin varsa teknik direktörün niye Avcı kardeşim, Avrupa maçlarında yatmıyor muydu bu herif bile bile ben mi yanlış hatırlıyorum? Tek motivasyonu lig-ziraat kupası olan herif. Hiç beğenmiyorum bu avciyiAntalya maçında oyuncuların canını çıkarttı. Bugün ilk 15 dk'dan sonra koşamadı takım. Bu yorgunluğun bizim maça da yansıyacağı aşikar. Çok dikkatli ve akıllı oynamalıyız.hamsilere bak Avcı'ya laf ediyorlar CL' ye cikamadiklari için bunlar ne ara level atlamış Avrupa falan konuşuyorlaravrupa hedefin varsa teknik direktörün niye Avcı kardeşim, Avrupa maçlarında yatmıyor muydu bu herif bile bile ben mi yanlış hatırlıyorum? Tek motivasyonu lig-ziraat kupası olan herif. Hiç beğenmiyorum bu avciyi
Ne istiyorum reis biliyor musun, şöyle güzelinden bi 3-0'lık galibiyet. Seferovic-Mertens golle buluşsun 3.'yü de artık kim atarsa. 1-0 ile geçsek 2nin 3ün hatrı kalır, o 3 golü şak şak yapistirmamiz laizm bunlaraAntalya maçında oyuncuların canını çıkarttı. Bugün ilk 15 dk'dan sonra koşamadı takım. Bu yorgunluğun bizim maça da yansıyacağı aşikar. Çok dikkatli ve akıllı oynamalıyız.
Keske biz alsaymışız iyi futbolcuBu bartra fena degildi ha 2cl macinda. Antalya macinda sallandi ama biraz
Avcı iyice ego yapmış. Bu sene mutlaka patlayacak. Biz patlatırsak tadından yenmez. Zor toparlarlar hafta sonu yenersek.Ne istiyorum reis biliyor musun, şöyle güzelinden bi 3-0'lık galibiyet. Seferovic-Mertens golle buluşsun 3.'yü de artık kim atarsa. 1-0 ile geçsek 2nin 3ün hatrı kalır, o 3 golü şak şak yapistirmamiz laizm bunlara
VAR ına Hakan Ceylan Verin Fenerimin , Avrupa’dan kupa getirecekfenerim 3 temmuzdan önce her cumartesi uefa kupası, her pazar günü de CL getiriyordu bu ülkeye, yazık ettiler yazık![]()
Kesinlikle. Bizim de bi canlanmamız lazım. Bu mac anahtar niteliğinde, bir şekilde galibiyet alırsak güzel olur yalnız güzel bir futbolla koya koya alırsak harika olur geri kalan maçlar adına da.Avcı iyice ego yapmış. Bu sene mutlaka patlayacak. Biz patlatırsak tadından yenmez. Zor toparlarlar hafta sonu yenersek.