Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cengiz gelirse Yunus'u 10 numara oynatmak sürpriz olmaz. Hatta daha başarılı olacağını düşünüyorum."Özetlemek gerekirse Cengiz Ünder konusu gündemde. Galatasaray kaliteli yerli oyunculara yöneliyor. Mauro Icardi konusu çok ciddi. Görüşmeler sürüyor. Eden Hazard da gündemde ama biraz sorun var. Bu hafta transfer açıklanmayacak. Ümraniyespor maçı sonrası öneml bir isimle görüştüm. Bu hafta transfer olur mu diye sordum ama olmayacağını ifade etti. Bu işler belli olmaz ama bana denilen bu hafta transferin açıklanmayacağı yönünde."
NEVZAT DİNDAR
PSGye yakın bir muhabir galiba, haberi doğrulamış
Türk hocalarin bir tek artısı var bu ekonomik krizde takımı sahipleniyor onun dışında hiç bir artısı yok transfer oyuncu değişiklerini saymadan en büyük eksileri Avrupa'ya aynı düzeyde antrenman yaptığımıza inanmıyorum kadro planlaması zaten hepsinin hemen hemen aynıdün ts maçından sonra ikna oldum türk hocalardan bir bok olmaz
duam okan hocanın istisna olması
Demek ki bu yüzden bütçe yükseldi ve ciddi milli oyuncular alındı kadın takımına.
Türk hocalarin bir tek artısı var bu ekonomik krizde takımı sahipleniyor onun dışında hiç bir artısı yok transfer oyuncu değişiklerini saymadan en büyük eksileri Avrupa'ya aynı düzeyde antrenman yaptığımıza inanmıyorum kadro planlaması zaten hepsinin hemen hemen aynı
Boş ve bayık bir muhabbet zaten artık izin verilmese mi 3 mesajdan biri böyle neredeyseBu icardinin wandaya atlama hikayesi de artık sıkmaya başladı sanki.
Tamam güldük eğlendik esprisine ırz düşmanı diyoruz yalan yok ama yok milletin karısına sarkar yok forması mı alınır kısmı artık abartı oluyor sanki ha.
Duyan da gittiği her yerde tüm takımdakilerin karısına sarkan sonra da yoluna bakan bir insan zannedecek.
Adam kanı kaynıyorken gençlik yıllarında yapmış bir hata aşık olmuş sonra evlenmiş çocuk sahibi olmuş.
Güzel kadın görünce yalarım bandırırım diyen adamlar icardiye gelmesin kardeşim sapık diyor.
Hayret verici olay
Emre çolak saf yetenekti yahu kılınç ile kiyaslamak net hakaret.. Beynini kullanabilse arda gibi bir kariyeri olurduEmre Çolak kadar bile top oynayamadı ya bizde en çok ona kızıyorum![]()
çıkarılmış araçtanÜnlü türkücü İbrahim Tatlıses, Bodrum'da trafik kazası geçirdi. Araçta sıkıştığı öğrenilen Tatlıses'i kurtarmak için bölgeye çok sayıda ekip gönderildi.
Ne yaparsan yap tam olmuyor. Bir şeyler eksik kalıyor sanki. Galatasaray'da transfer bitmez sözü boşuna değilmiş.Muhtemelen iki hafta içinde kadromuz:
Muslera
Dubois
Nelsson
Bardakçı
Reguilon
Torreira
Oliveira
Cengiz
Mertens
Kerem
Icardi
Okan