Transfer Nöbeti #18 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
"Özetlemek gerekirse Cengiz Ünder konusu gündemde. Galatasaray kaliteli yerli oyunculara yöneliyor. Mauro Icardi konusu çok ciddi. Görüşmeler sürüyor. Eden Hazard da gündemde ama biraz sorun var. Bu hafta transfer açıklanmayacak. Ümraniyespor maçı sonrası öneml bir isimle görüştüm. Bu hafta transfer olur mu diye sordum ama olmayacağını ifade etti. Bu işler belli olmaz ama bana denilen bu hafta transferin açıklanmayacağı yönünde."

NEVZAT DİNDAR
Cengiz gelirse Yunus'u 10 numara oynatmak sürpriz olmaz. Hatta daha başarılı olacağını düşünüyorum.

PSGye yakın bir muhabir galiba, haberi doğrulamış

1661417255424.webp

dün ts maçından sonra ikna oldum türk hocalardan bir bok olmaz

duam okan hocanın istisna olması
Türk hocalarin bir tek artısı var bu ekonomik krizde takımı sahipleniyor onun dışında hiç bir artısı yok transfer oyuncu değişiklerini saymadan en büyük eksileri Avrupa'ya aynı düzeyde antrenman yaptığımıza inanmıyorum kadro planlaması zaten hepsinin hemen hemen aynı

Yerli hocalarla ilgili transfer yapmasakta olur diye düşünecek olayi da baştan sona yalan Avcı bir dünya adam aldırdı Okan Hoca öyle Fatih Hoca öyle Sergen ve Şenol bjk döneminde öyleydi Aykut fb de öyleydi. Bence yerli hocalarin tek avantajı tazminat konusu geri kalan fatura yabancı hocalarla hemen hemen aynı

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Türk hocalarin bir tek artısı var bu ekonomik krizde takımı sahipleniyor onun dışında hiç bir artısı yok transfer oyuncu değişiklerini saymadan en büyük eksileri Avrupa'ya aynı düzeyde antrenman yaptığımıza inanmıyorum kadro planlaması zaten hepsinin hemen hemen aynı

eğitim, taktiksel bilgi konusunda zaten geriler de artık ben fiziksel antrenman kalitesinde de çok gerileyerek diye düşünüyorum

Yabancı kuralının kalkacağını bilmiyorum . Yerli kalitesi açısından söyledim. Yabancı kuralı kalkarsa zaten aklımdan bile geçmez. 1 sene idare edilir. Ama yabancı kuralı kesin kalkar mı onu bilmiyorum.

Bu icardinin wandaya atlama hikayesi de artık sıkmaya başladı sanki.
Tamam güldük eğlendik esprisine ırz düşmanı diyoruz yalan yok ama yok milletin karısına sarkar yok forması mı alınır kısmı artık abartı oluyor sanki ha.
Duyan da gittiği her yerde tüm takımdakilerin karısına sarkan sonra da yoluna bakan bir insan zannedecek.
Adam kanı kaynıyorken gençlik yıllarında yapmış bir hata aşık olmuş sonra evlenmiş çocuk sahibi olmuş.
Güzel kadın görünce yalarım bandırırım diyen adamlar icardiye gelmesin kardeşim sapık diyor.
Hayret verici olay

Bu icardinin wandaya atlama hikayesi de artık sıkmaya başladı sanki.
Tamam güldük eğlendik esprisine ırz düşmanı diyoruz yalan yok ama yok milletin karısına sarkar yok forması mı alınır kısmı artık abartı oluyor sanki ha.
Duyan da gittiği her yerde tüm takımdakilerin karısına sarkan sonra da yoluna bakan bir insan zannedecek.
Adam kanı kaynıyorken gençlik yıllarında yapmış bir hata aşık olmuş sonra evlenmiş çocuk sahibi olmuş.
Güzel kadın görünce yalarım bandırırım diyen adamlar icardiye gelmesin kardeşim sapık diyor.
Hayret verici olay
Boş ve bayık bir muhabbet zaten artık izin verilmese mi 3 mesajdan biri böyle neredeyse

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, Bodrum'da trafik kazası geçirdi. Araçta sıkıştığı öğrenilen Tatlıses'i kurtarmak için bölgeye çok sayıda ekip gönderildi.​

---------------------------------------------Muslera(Okan/Jankat)-------------------------------------------------
Dubois(Boey/A.Turap)--Nelsson(Emin/Luyindama)--A.kerim(Olssen/Metehan)--Kristiansen(Kazımcan/Berkan)
---------------------------------------------Torriera(Sotiris/Baran)-------------------------------------------------
-------------------------------------------------------Oliviera(Midtsjö/Hamza)------------------------------------
-------------------------------------Yunus(Mertens/E.Akbaba)-----------------------------------------------------
Cengiz(BAY/Yunus)--------------------İcardi(Seferovic/U.Bozok/Gomis)-------------------Depay(Kerem/E.Kılınç)

14 yabancı + 2 Genç (U21)

Muhtemelen iki hafta içinde kadromuz:

Muslera 🇺🇾
Dubois 🇫🇷
Nelsson 🇩🇰
Bardakçı 🇹🇷
Reguilon 🇪🇸
Torreira 🇺🇾
Oliveira 🇵🇹
Cengiz 🇹🇷
Mertens 🇧🇪
Kerem 🇹🇷
Icardi 🇦🇷

Okan 🇹🇷
Boey 🇨🇲
Emin 🇹🇷
Olssen 🇳🇴
Aanholt 🇳🇱
Berkan 🇹🇷
Midtsjo 🇳🇴
Yunus 🇹🇷
Akbaba 🇹🇷
Seferovic 🇨🇭
Gomis 🇫🇷
Ne yaparsan yap tam olmuyor. Bir şeyler eksik kalıyor sanki. Galatasaray'da transfer bitmez sözü boşuna değilmiş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt