Transfer Nöbeti #18 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tatlises kedi gibi adamin beynini vuruyorlar, arabada eziliyor yine kurtuluyor, ne yapmis ise allah baya bi cektiriyor

Moderatör tarafında düzenlendi:
1 milyon kiralama... verebiliyorlarmış. Mo için nasıl 1 milyon değil de 250 bin gibi komik bir bedele tav oldunuz siz ya

sponsorluk anlaşmalarında sponsorlukla ilgili sorular yerine hemen gündemde ne varsa onlar soruluyor. rica edilmesine rağmen. birazdan erkek futbolla ilgili sorular yağmaya başlar.

"Icardi Galatasaray'a katılmayı onayladı. Tek eksik olan şey iki kulüp arasındaki opsiyonlu veya opsiyonsuz kiralama konusunda anlaşma."

6621F818-7CF7-4A07-9AA5-E05E1725ECE8.jpeg

Tiermanış

Tatlisese gecmis olsun,severimde.Ama olan zaten genclere oluyo .afyon sandikliya micir dökersin.gece boyunca o mıcırda sut tankeri ve bir kamyon çarpışır ve canim abim kerim tekinin canini alir.ki yol geniste degil,ama gelis ve gidiş yonu var.yetmez 1 sene sonra marmariste yine micir koyarsin,ehliyetini yeni almis ajlan,orda niye durdugu belirsiz bir traktore çarpar aracı yolda kayinca.bodrumdaki yollarin sorunu 20 yildir devam ediyo galiba.cok yetersiz,her geçtiğimde kaza olacak sanıyorum.baris akarsu yine bu yollarin gazabına ugradi.kavsak bile yoktu galiba o kaza yaptığında

O öyle de bu adamlar harbiden gelmez Torreira da mesela çok çok zor ve büyük iş ben onu da gerçek manada gelmez diye düşünüyordum

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İcardi gelse yatmaz diye düşünüyorum ama hazard ligi kucumseyebilir korkusu var. Yani ben olsam bende kucumserdim o ayrı 😄 torreira zorluk görmüş herif. Çemişgezeksporda oynasa bile ortamda sorun yaşamaz. Ama bu herifleri dandik antreman sahalarında, dandik stadyumlarda, hedefsiz nasıl başarıya kanalize edicez soru işareti. Parasının üçte birini odeyemeyecegimiz adamlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt