Serdar Sezgin
Aslan Üye
- 22 Haziran 2013
- 7.535
- 4.964
- 1.298
Doğum günün kutlu olsun rengimYasgunumu kutlamayan kim varsa fenerlidir diyip ateşi yakalim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Doğum günün kutlu olsun rengimYasgunumu kutlamayan kim varsa fenerlidir diyip ateşi yakalim
Yeteneğine ihanet edem topçuya gram saygım yokEmre çolak saf yetenekti yahu kılınç ile kiyaslamak net hakaret.. Beynini kullanabilse arda gibi bir kariyeri olurdu

"Icardi Galatasaray'a katılmayı onayladı. Tek eksik olan şey iki kulüp arasındaki opsiyonlu veya opsiyonsuz kiralama konusunda anlaşma."
Onlarin Tier 2si bizim Tier 0,5 oluyor yanliz
İcardi gelse yatmaz diye düşünüyorum ama hazard ligi kucumseyebilir korkusu var. Yani ben olsam bende kucumserdim o ayrıO öyle de bu adamlar harbiden gelmez Torreira da mesela çok çok zor ve büyük iş ben onu da gerçek manada gelmez diye düşünüyordum
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Beşiktaş bile fenerden fazla gitmiş daha az şampiyon olmasına ragmenDaha önce Türk takımlarının Şampiyonlar Ligi’ne katılma sayıları:
Üçünün toplamana eşitiz.
- Galatasaray: 15
- Beşiktaş: 8
- Fenerbahçe: 6
- Trabzonspor: 1
- Başakşehir: 1
- Bursaspor: 1
PSG satin alma opsiyonu koydurmak istiyormus
maaşını veremeyecegiz bide bonservis nasıl vericez?Leqipe yazmış icardi olayını. Nasıl yalan. Gelir gelmez o baska