- 19 Mart 2014
- 29.473
- 30.926
- 2.718
Golllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
32 yaşında adam 3-4 senedir İstanbul'da yaşıyor ne işi var Giresun'da? Sen Türkiye şartlarında İstanbul'da bile kalburüstü bir hayat sürmeni sağlayacak iş yapıyor olsan şirketin seni Giresun'a göndermeye çalışsa gider misin?bunlar futbolcu mu ortamcı mı ya, herifi giresun istiyor gitmiyor 2. lig takımına gidiyor sırf istanbul diye.
ömerden herhangi bir mantık kırıntısı beklenemezdi zaten
Yanlış oldu. Ömer’i kastediyorumPSG maçındaki performansını hala hafızamdan silemedim. Umarım bir daha formamızı giyemez
32 yaşında adam 3-4 senedir İstanbul'da yaşıyor ne işi var Giresun'da? Sen Türkiye şartlarında İstanbul'da bile kalburüstü bir hayat sürmeni sağlayacak iş yapıyor olsan şirketin seni Giresun'a göndermeye çalışsa gider misin?
Sana bana sorsalar gideriz çünkü kazançlar İstanbul'da futbolcuların yaşadığı hayatı yaşamaya yetmiyorKeske beni yollasalar
Doga icinde hayat sursem
@Hasan Çam
Ahbert, sence Transfer islerinde Cenk Ergun olsaydi, aldigimiz adamlar gelebilirmiydi bu maliyetlerle.
Sana bana sorsalar gideriz çünkü kazançlar İstanbul'da futbolcuların yaşadığı hayatı yaşamaya yetmiyorO parayı kazansan doğa İstanbul'da da var.
@Sergen Zeren çocuk zamanında söylemişti forum t geçmişti. Şeref yoksunu jüpiterin işlerimiydi neydiÜnlü türkücü İbrahim Tatlıses, Bodrum'da trafik kazası geçirdi. Araçta sıkıştığı öğrenilen Tatlıses'i kurtarmak için bölgeye çok sayıda ekip gönderildi.
Jüpiter iti olmasa zaten Türkiye güllük gülistanlık yer@Sergen Zeren çocuk zamanında söylemişti forum t geçmişti. Şeref yoksunu jüpiterin işlerimiydi neydi
Mitso Torreira SergioKeşke Batrayı biz alsaydık. Lider ruhlu bir oyuncu
Giresunda ne doğası yav. 6 ay önce siyanür havuzu patladı komple ırmaklara karıştı.Keske beni yollasalar
Doga icinde hayat sursem
Giresunda ne doğası yav. 6 ay önce siyanür havuzu patladı komple ırmaklara karıştı.
ben tatlıses için bişey demedim yav.tatlısesin dogum tarihi bile belli değil.ama kazalara acık bi dönem.gecen hafta antepteki ve mardindeki kaza algol yıldızı ile ilgili.algol kafa koparir,kaza ve her turlu siddetle ilgili.işidin çıkışı bu yildizla oldu.gecen hafta mars 26-algol aktifti.o yuzden de facialara neden oldu antep ve mardinde@Sergen Zeren çocuk zamanında söylemişti forum t geçmişti. Şeref yoksunu jüpiterin işlerimiydi neydi
Hazard.... Mertens..... Depay
................. Icardi
Kaldiiiii 2