Transfer Nöbeti #18 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
atalay babacanı 11 oynaması suretiyle eyupspora vermeliyiz.hiç belli olmaz ,parlar.rezerv lige çok fazla geliyo atalay.sadece pasla bile inanılmaz rahatlatıyo

berkan ve taylanda olmayan hersey komple var atalayda

bunlar futbolcu mu ortamcı mı ya, herifi giresun istiyor gitmiyor 2. lig takımına gidiyor sırf istanbul diye.

ömerden herhangi bir mantık kırıntısı beklenemezdi zaten
32 yaşında adam 3-4 senedir İstanbul'da yaşıyor ne işi var Giresun'da? Sen Türkiye şartlarında İstanbul'da bile kalburüstü bir hayat sürmeni sağlayacak iş yapıyor olsan şirketin seni Giresun'a göndermeye çalışsa gider misin?

32 yaşında adam 3-4 senedir İstanbul'da yaşıyor ne işi var Giresun'da? Sen Türkiye şartlarında İstanbul'da bile kalburüstü bir hayat sürmeni sağlayacak iş yapıyor olsan şirketin seni Giresun'a göndermeye çalışsa gider misin?

Keske beni yollasalar

Doga icinde hayat sursem

adanademirspor mustafa kapıyı,ali yavuzu,salih kavrazlıyı ve fbden aldıgı okan kurtulanı rezerv ligde oynatmıs fbye karsı

@Hasan Çam

Ahbert, sence Transfer islerinde Cenk Ergun olsaydi, aldigimiz adamlar gelebilirmiydi bu maliyetlerle.

Yaşanmamış şeyler üstüne yorum yapmak ne kadar doğru bilmem ama seçim sürecinden bu yana çalışmalar yapan, sonrasında 1 aya yakın baş sorumlu gözüken birisi kızağa çektiriliyorsa performansı yetersizdir. Bu arada transfer işleri 2017’den daha zor. 2017’de kulübün nakit akışı Riva dolayısıyla sağlamdı, şu an değil. Transfer piyasası o güne göre dahada yükseldi. İsveç kulüplerinin 4-5’e stoper satması normal bir durum oldu. Oyuncu maaşları da Avrupa’da yükseldi. TR’de vergi %40 oldu vs. diye bakınca kulüp olarak cidden iyi iş yapılıyor şu an.

Sana bana sorsalar gideriz çünkü kazançlar İstanbul'da futbolcuların yaşadığı hayatı yaşamaya yetmiyor :D O parayı kazansan doğa İstanbul'da da var.

Ya ben alp daglarindayim doganin krali burdada var ama yapay doga bu
Istanbulda dogal doga yok
Hersey yapay

Insan yabani bir doga hayati istiyor

@Sergen Zeren çocuk zamanında söylemişti forum t geçmişti. Şeref yoksunu jüpiterin işlerimiydi neydi
ben tatlıses için bişey demedim yav.tatlısesin dogum tarihi bile belli değil.ama kazalara acık bi dönem.gecen hafta antepteki ve mardindeki kaza algol yıldızı ile ilgili.algol kafa koparir,kaza ve her turlu siddetle ilgili.işidin çıkışı bu yildizla oldu.gecen hafta mars 26-algol aktifti.o yuzden de facialara neden oldu antep ve mardinde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt