Transfer Nöbeti #18 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Icardi 136 dakika da bir gol atıyor. Asistleri de hesaba katarsak 112 dakikada bir skora katkı yapıyor. Ki geçen sene kötü bir sezon geçirmesine rağmen istatistikleri çok iyi

Icardi geçtiğimiz sezonlardaki istikrarı:

21/22 30 maç 5 gol (oynadığı dk süresi, 14 maça denk geliyor.)
20/21 23 maç 13 gol (oynadığı dk süresi, 19 maça denk geliyor.)
19/20 34 maç 20 gol (oynadığı dk süresi, 25 maça denk geliyor.)

serie a da ise
18/19 37 maç 17 gol (oynadığı dk süresi, 33 maça denk geliyor.)

görüldüğü gibi çürümeye bırakılmış bir spor bir araba ile karşı karşıyayız.

bence almayalım çünkü yıllar geçtikçe kasları yumuşamış ve sakatlanma riski hayli yüksek.

Parası 18 kat zayıf ve ülkeler sıralamasında İsrail'e de geçilerek 21. sıraya düşmüş boktan bir ligin taraftarları olarak sağa Hazard'ı sola Depay'ı yazmak çok keyifli olsa gerek.
Sebep sonuç ilişkisi gibi mesaj olmuş değerli ahbabım.

Yıllarca bu tip adamlarla başarının geldiğine inanıldığı için bu duruma düştük zaten. İsimlere bağlı sistemsiz futbol çöplükleri.

Sebep sonuç ilişkisi gibi mesaj olmuş değerli ahbabım.

Yıllarca bu tip adamlarla başarının geldiğine inanıldığı için bu duruma düştük zaten. İsimlere bağlı sistemsiz futbol çöplükleri.
Değerli ahbabım Doruk ve Kemal nöbeti erotizm merkezine çevirdi. İlgilenirsen iyi olur. Tşk

Icardi'nin son 3 sezon performansında bitiricilik olarak özel bir şey görüldü mü acaba? Çok iyi bir gol vuruşu, özel bir teknik. 30 küsür golün 15'i bomboş kaleye atılmış gördüm. Bu performans nasıl bizi maaş rekoru kırmaya itiyor. 3-4 sene önceki performans ile bu kadar yükseliniyorsa Beşiktaş 100 milyonluk adam aldı demektir.

İcardi almayın.
images%20(100).webp

Icardi'nin son 3 sezon performansında bitiricilik olarak özel bir şey görüldü mü acaba? Çok iyi bir gol vuruşu, özel bir teknik. 30 küsür golün 15'i bomboş kaleye atılmış gördüm. Bu performans nasıl bizi maaş rekoru kırmaya itiyor. 3-4 sene önceki performans ile bu kadar yükseliniyorsa Beşiktaş 100 milyonluk adam aldı demektir.

Golcunun pozisyon bilgisi, hareketliligi ve sezgi kalitesi cok onemlidir. Golun guzelligine gore puan alinmiyor. Icardi bizim ligin cok uzerinde bir forvet.

Gelmesini cok az ihtimal goruyorum. Adam hala ust seviye kuluplerden 3 milyon net maas teklif alir. Eger ki bize geliyorsa en az 4 milyon veriyoruzdur. 5 olursa da sasirmam.

Hazard icin de bir dip not acayim. Hazard’in gelecegini dusunenlere gulup geciyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt