Cengizhan Kaya
Ulubatlı Souness
- 23 Ocak 2010
- 34.186
- 24.210
- 3.093
İcardi Antep maçında sahada olur gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O halde bi küçük açarım Cengizhan ağabeyİcardi Antep maçında sahada olur gibi
O halde bi küçük açarım Cengizhan ağabey
Ali Turap için henüz çok erken. Bu yıl biraz biraz süre bulması ve A takımla antrenmanlara çıkması yeterlidir. Hele bek oyuncuları için çok zor bir ligimiz var...Ali turap varken onur buluta gerek yok
İyi de taraftar ikisini de istemiyordu ki zaten. Sen bakma arada çıkan Haritçilere Evandercilere. İkisini de istemeyenler çoğunluktaydı. Daha net biri gerekiyor oraya. Talisca gibi ama tabii onun maliyetinde olmayan. Aslında net olarak Joao Pedro'ydu.Harite gerek yok evander diye öldük bittik, sonunda ikisinden de olduk. Sonuç kanatta lazım 10 no da lazım
Biri leicester biri lyona gidiyor
RonaldoIcardi'nin sadece net maaşı için 250 bin forma satılmalı. Öyle forma satmayla karşılama falan boş muhabbet.
30 milyon taraftar da boş muhabbet, yılda 1 milyon adet bile forma satılmıyor.
Harit hadi neyse solda da az çok oynayabiliyor da Evander'i farz edelim ki şuan bonservisiyle aldık, tam olarak hangi rolde nasıl oynatabiliriz ki. Bir forvet daha alınacak ilerleyen günlerde, forvetin arkasına Mertens'i almışız. 8 olarak düşünsek Sergio var. Evander'lik pek yerimiz yok gibi zaten ya, ya da ben kurgulayamadım kafamda Evander'li bir kadroyuİyi de taraftar ikisini de istemiyordu ki zaten. Sen bakma arada çıkan Haritçilere Evandercilere. İkisini de istemeyenler çoğunluktaydı. Daha net biri gerekiyor oraya. Talisca gibi ama tabii onun maliyetinde olmayan. Aslında net olarak Joao Pedro'ydu.
Ronaldo
Messi
Neymar
İbrahimoviç
Harici kim gelirse gelsin 1 milyon sattıramaz kanka, mbappe de dahil
Öyle. Bize Mertens'i gerektiğinde tek forvete atıp arkasına Sneijder tarzı orta sahaya yakın değil de böyle Alex tarzı, İliç tarzı, Talisca tarzı, Trabzonspor'daki Jaja tarzı biri lazım.Harit hadi neyse solda da az çok oynayabiliyor da Evander'i farz edelim ki şuan bonservisiyle aldık, tam olarak hangi rolde nasıl oynatabiliriz ki. Bir forvet daha alınacak ilerleyen günlerde, forvetin arkasına Mertens'i almışız. 8 olarak düşünsek Sergio var. Evander'lik pek yerimiz yok gibi zaten ya, ya da ben kurgulayamadım kafamda Evander'li bir kadroyu
Ronaldinho veya Beckham gelse belkiO isimlerde gelse yine satılmaz bence o kadar ya. Ha iş adamları binlerce alır, kampanya başlatılır bir şeyler yaparlar, belki yaklaşılabilir o sayılara