Transfer Nöbeti #18 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Omer bayram ismi eyupsporlu taraftarlari heyecanlandirdi omer eyupsporda oynayabilecegini bildirdi ancak eyupspor yonetimi oyuncunun maasinin buyuk bir kisminin Galatasaray tarafindan karsilanmasini istiyor.

iki kulup yoneticileri istanbul buyuksehir belediyesi halic tesislerinde bir gorusme gerceklestirecek.

Harite gerek yok evander diye öldük bittik, sonunda ikisinden de olduk. Sonuç kanatta lazım 10 no da lazım

Biri leicester biri lyona gidiyor
İyi de taraftar ikisini de istemiyordu ki zaten. Sen bakma arada çıkan Haritçilere Evandercilere. İkisini de istemeyenler çoğunluktaydı. Daha net biri gerekiyor oraya. Talisca gibi ama tabii onun maliyetinde olmayan. Aslında net olarak Joao Pedro'ydu.

Icardi'nin sadece net maaşı için 250 bin forma satılmalı. Öyle forma satmayla karşılama falan boş muhabbet.

30 milyon taraftar da boş muhabbet, yılda 1 milyon adet bile forma satılmıyor.
Ronaldo
Messi
Neymar
İbrahimoviç

Harici kim gelirse gelsin 1 milyon sattıramaz kanka, mbappe de dahil

İyi de taraftar ikisini de istemiyordu ki zaten. Sen bakma arada çıkan Haritçilere Evandercilere. İkisini de istemeyenler çoğunluktaydı. Daha net biri gerekiyor oraya. Talisca gibi ama tabii onun maliyetinde olmayan. Aslında net olarak Joao Pedro'ydu.
Harit hadi neyse solda da az çok oynayabiliyor da Evander'i farz edelim ki şuan bonservisiyle aldık, tam olarak hangi rolde nasıl oynatabiliriz ki. Bir forvet daha alınacak ilerleyen günlerde, forvetin arkasına Mertens'i almışız. 8 olarak düşünsek Sergio var. Evander'lik pek yerimiz yok gibi zaten ya, ya da ben kurgulayamadım kafamda Evander'li bir kadroyu

Suso ismi geçiyordu,diğer isimlerden bağımsız olarak. Sakat filan değilse neden oynamıyor.? Milan’da baya iyiydi yanlış bilmiyorsam.

Harit hadi neyse solda da az çok oynayabiliyor da Evander'i farz edelim ki şuan bonservisiyle aldık, tam olarak hangi rolde nasıl oynatabiliriz ki. Bir forvet daha alınacak ilerleyen günlerde, forvetin arkasına Mertens'i almışız. 8 olarak düşünsek Sergio var. Evander'lik pek yerimiz yok gibi zaten ya, ya da ben kurgulayamadım kafamda Evander'li bir kadroyu
Öyle. Bize Mertens'i gerektiğinde tek forvete atıp arkasına Sneijder tarzı orta sahaya yakın değil de böyle Alex tarzı, İliç tarzı, Talisca tarzı, Trabzonspor'daki Jaja tarzı biri lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt