Mehmet BİLİCİOĞLU
10 Numara!
- 2 Aralık 2008
- 14.187
- 7.622
- 2.568
NicholsonJamaika bayrağı ile kimi kastediyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
NicholsonJamaika bayrağı ile kimi kastediyor
Akın Hocam yapma yav sen de biliyorsun Shamar olduğunu.Jamaika bayrağı ile kimi kastediyor
alexander isak > newcastle 70m euro konuşuluyor
Valla adamı burda duydumda jamaikali olduğunu bilmiyordumAkın Hocam yapma yav sen de biliyorsun Shamar olduğunu.![]()
Yok knk ben yıllık toplam forma satışını diyorum.Ronaldo
Messi
Neymar
İbrahimoviç
Harici kim gelirse gelsin 1 milyon sattıramaz kanka, mbappe de dahil
Campos la görüşme mi var acaba
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yüzde 25i kulübe gitmiyor mu Nike ürünlerinin?Hala forma satışı diyen var... Nike ürünleri hariç ne alırsanız kulüp para kazanır. Bol bol gsstore un kendi ürünlerinden alın.
Bu ülkede taraftarlar, kulüplerin dönmesi için gerekli ekonomiyi yaratacak kadar refah sahibi olmadı ki hiçYok knk ben yıllık toplam forma satışını diyorum.
Taraftarın üretebileceği ekonomi çok dar ülkede

nike önemli bir meblağ alıyorSneijderli Drogbalı sezonda bile 300 bin forma satmıştık toplamda
Falcao geldigi sezon 150 bin forma sattik toplamda yanlis hatirlamiyorsam
Bu sezon ekonomi iyice dibi gördü Icardi gelse bile maks 100 binleri görürüz
100 bin satsak 700 liradan 70m tl yapiyor, 3-4m euro yani![]()
Ömer'in tercihi doğru ballı maaş ve İstanbul'da devam, iddialı bir ekip. Tuzlaspor'a gitmemiş ya ona bakÖmer'i küçümsüyorum Eyüp'ü değil.
Bu şartlarda Icardi gelsin, formadan bile parası çıkar iddialarının dayanıksızlığını anlatıyorum ben de.Bu ülkede taraftarlar, kulüplerin dönmesi için gerekli ekonomiyi yaratacak kadar refah sahibi olmadı ki hiç
Ayrıca işin şu yönü de varForma fiyati bakimindan en ideal dönemde bile drogba sneijder transferleriyle forma satışında maaşlarının birak yarısını çeyreğini bile karşılayamamisken icardi ile mi tavan yapicak forma satışı. Bir formanın 1000 lira olduğu dönemde birakalim bu forma satışından karşılanır muhabbetini.