Transfer Nöbeti #18 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ekonomi çok kötü durumda. 800 lira pek çok kimse için büyük bir meblağ. Şahsen ben her sene forma almak yerine store'un diğer ürünlerine yönelmek istiyorum ama çoğunun tasarımları çok kötü.

Sneijderli Drogbalı sezonda bile 300 bin forma satmıştık toplamda

Falcao geldigi sezon 150 bin forma sattik toplamda yanlis hatirlamiyorsam

Bu sezon ekonomi iyice dibi gördü Icardi gelse bile maks 100 binleri görürüz

100 bin satsak 700 liradan 70m tl yapiyor, 3-4m euro yani, ki bu komple kar değil :red:

Sneijderli Drogbalı sezonda bile 300 bin forma satmıştık toplamda

Falcao geldigi sezon 150 bin forma sattik toplamda yanlis hatirlamiyorsam

Bu sezon ekonomi iyice dibi gördü Icardi gelse bile maks 100 binleri görürüz

100 bin satsak 700 liradan 70m tl yapiyor, 3-4m euro yani :red:
nike önemli bir meblağ alıyor

Bu ülkede taraftarlar, kulüplerin dönmesi için gerekli ekonomiyi yaratacak kadar refah sahibi olmadı ki hiç
Bu şartlarda Icardi gelsin, formadan bile parası çıkar iddialarının dayanıksızlığını anlatıyorum ben de.

Ya da 30 milyon taraftarın sosyal medyada takıma ya da birilerine sövmek dışında pek fazla işe yaramadığını.

Olmadığımız, seviyelerde kendimizi görüyor oldukça da bu başarısızlıklar devam edecek.

Evet barcelona yetkilileri ile de depayi konusabilir erden timur.draxler de dahil olabilir yine icardiye.bekleyelim

Forma fiyati bakimindan en ideal dönemde bile drogba sneijder transferleriyle forma satışında maaşlarının birak yarısını çeyreğini bile karşılayamamisken icardi ile mi tavan yapicak forma satışı. Bir formanın 1000 lira olduğu dönemde birakalim bu forma satışından karşılanır muhabbetini.
Ayrıca işin şu yönü de var

Biz forma satışlarında çok az kazanıyoruz diye biliyorum

Yani İcardi tarzı bir transferin parasını çıkarmak için çok ciddi forma filan satmamız lazım diye biliyorum yanlışım yoksa

ALP-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt