Transfer Nöbeti #18 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sivas-malmö Macı son 10 yılda izlediğim açık ara en sıkıcı maç olabilir. Napıyo lan bunlar sahada

Forumdaki her konuya mesaj yazdırmayan algoritmaya kurban olayım. Yönetime ve kurallara çok teşekkürler. Sinirlerime hâkim olamayıp başıma iş alabilirdim . Çok ofkeliyim çok. Mesajımın başka yere taşınmaması için ekleme yapıyorum.
İcardi çok değerli bir transfer olacak hücum hattımız için. Bir tanede kanat lazım.

Icardi söylenti düzeyinde mi hala? Yoksa geliyor mu gerçekten?

Forumdaki her konuya mesaj yazdırmayan algoritmaya kurban olayım. Yönetime ve kurallara çok teşekkürler. Sinirlerime hâkim olamayıp başıma iş alabilirdim . Çok ofkeliyim çok. Mesajımın başka yere taşınmaması için ekleme yapıyorum.
İcardi çok değerli bir transfer olacak hücum hattımız için. Bir tanede kanat lazım.
Noldu Hasan Agabey

Herkes forvet konuşuyor ama stoper unutuldu sanırım. Nelsson, Abdülkadir, Luyindama, Emin midir şimdi alternatiflerimiz.
Fenerde kim var stoper nelson ve abdulkerimden iyi? Bjkta kim var? Tsde kim? Hepsinde 2 gomlek usteyiz tampen olarak luyindamanin bu hali lemos ve gustavodan iyi

Nöbete pamuk tıkamaya gelmiş gibi hissediyorum yaprak kımıldamıyor....

Nedir bu defans takintisi. Sen onde yaratici oyuncu kovalayacaksin. Bu sene sadece ligdeyiz. Rakiplerin defansa bak. Iyi bir forvet fuleli bir kanat şart. Daha oyun kurucu doubois gelecek

Yerli eli değmeyen bir lig lazım oyuncusundan, hakemine, kurullarına kadar
T.C. vatandaşı oyuncu-TD girişinin yasaklandığı başka bir ligden takım tutmak en iyisi bu durumda!..

Sahaya 11 yabancı ile çıkan takımlar da gördük; oynadıkları futbol yine bir halta benzemedi. Sorun varsaydığın kadar basit olsaydı keşke...

(TC kimliğimiz dolayısıyla aşağılık kompleksine kadar gidiyor bazılarının yorumları. Madem Futbolla ilgili hiçbir pozisyonu beceremiyor bizim insanlarımız; tümden çekilelim bu sektöreden. Bu kadarı da fazla yani; bokunu çıkarmanın alemi yok!)...

Son düzenleme:
Turistler gittikden sonra ne yazik ki trde ic karisiklik bekliyorum

Bu sezon lig tamamlanmayacak

1661453055804.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt