- 31 Aralık 2015
- 14.486
- 9.403
- 1.588
Sivas-malmö Macı son 10 yılda izlediğim açık ara en sıkıcı maç olabilir. Napıyo lan bunlar sahada
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tabi yabancı sınırını kaldırıp, hakemleri de itlaf etmek gerekiyor aynı zamanda.türk hocaları 3 sene yasaklayın ülke puanımız 5-6 yıl içinde ilk 10u zorlar
Tabi yabancı sınırını kaldırıp, hakemleri de itlaf etmek gerekiyor aynı zamanda.
Berke denen kaleci degil mi iste?Kim bu?
Bu durumda özellikle hakemlerin art niyetli ve aynı zamanda formsuz olduğu düşüncesinde değilsin renktaş.onlar sabit kalsa dahi
Noldu Hasan AgabeyForumdaki her konuya mesaj yazdırmayan algoritmaya kurban olayım. Yönetime ve kurallara çok teşekkürler. Sinirlerime hâkim olamayıp başıma iş alabilirdim . Çok ofkeliyim çok. Mesajımın başka yere taşınmaması için ekleme yapıyorum.
İcardi çok değerli bir transfer olacak hücum hattımız için. Bir tanede kanat lazım.
Yerli eli değmeyen bir lig lazım oyuncusundan, hakemine, kurullarına kadartürk hocaları 3 sene yasaklayın ülke puanımız 5-6 yıl içinde ilk 10u zorlar
Fenerde kim var stoper nelson ve abdulkerimden iyi? Bjkta kim var? Tsde kim? Hepsinde 2 gomlek usteyiz tampen olarak luyindamanin bu hali lemos ve gustavodan iyiHerkes forvet konuşuyor ama stoper unutuldu sanırım. Nelsson, Abdülkadir, Luyindama, Emin midir şimdi alternatiflerimiz.
T.C. vatandaşı oyuncu-TD girişinin yasaklandığı başka bir ligden takım tutmak en iyisi bu durumda!..Yerli eli değmeyen bir lig lazım oyuncusundan, hakemine, kurullarına kadar
Sebep ne olakiTuristler gittikden sonra ne yazik ki trde ic karisiklik bekliyorum
Bu sezon lig tamamlanmayacak
Aslında kımıldıyor hareketlilik varda burası ölüNöbete pamuk tıkamaya gelmiş gibi hissediyorum yaprak kımıldamıyor....
Turistler gittikden sonra ne yazik ki trde ic karisiklik bekliyorum
Bu sezon lig tamamlanmayacak
Sebep ne olaki