Transfer Nöbeti #18 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Düşünüyorum düşünüyorum şu 3 yerli işini çözemiyorum.Ya kaleye Okan ya da forvete Barış Alper'i koymak lazım.Diğer ikisi Abdülkerim+Kerem ve Yunus 'tan maksimum birisi.
Okan Abdüş Yunus olur ya da Kazımcan Abdüş Yunus olur ya da Kaan Ayhan alınır 2 yerli stoper oynanır. Kanat transferi gelsin bunları da Okan hoca düşünsün.

Kerem ve Yunus'tan birisini koyarken forvete oynarken cok umut vaat etmeyen Baris Alper'i koymak.
Hazırlık maçlarında Seferovic 'ten daha efektif oynadı forvette.Burak Yilmaz gibi olacak bu çocuk,ne kadar erken keşfedersek forvet olduğunu o kadar çabuk olacak kendini kabul ettirmesi.

Fener'in kadro geniş de 19 yabancıdan 5'i gidecek. O zaman bakmak gerek o geniş kadroya. Bizim en büyük sıkıntımız yerlilerimiz. Yabancılarda bizden iyi takım yok. Ama 11'e koyabileceğimiz yerli yok resmen. Emre Mor'u biz almalıydı mesela. Kaleye yerli koyabilmeleri de tüm rakiplerimizin bize sağladığı büyük bir avantaj. Yani işin özü yerlilerde. Bakalım 2 hafta falan kaldı transfer döneminin kapanmasına. Biz daha transfer çalışmalarımızı sonlandırmadık ama Fenerbahçe aşağı yukarı bitirdi bile. Forvet de alamayacaklar büyük ihtimalle çünkü elindeki yabancıların 6 tanesini gönderip birini getirebiliyorlar anca. Aliozski'yi biz almalıymışız ama Aanholt yerine geçen sene. Saçmalık olmuş resme Araplara kaptırmamız. Şimdi de Fener'e gitti gide gide. Çok iyi bir ekleme olmuş gerçekten sol beke. Biz de bence PVA kalsın kalmasın o ayarda bir sol bek almalıyız.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Genis kadro da her zaman avantaj olmuyor ayrica. Duzenli oynayamiyor cogu oyuncu.

Emre'yi çabuk harcadık
Fener'in kadro geniş de 19 yabancıdan 5'i gidecek. O zaman bakmak gerek o geniş kadroya. Bizim en büyük sıkıntımız yerlilerimiz. Yabancılarda bizden iyi takım yok. Ama 11'e koyabileceğimiz yerli yok resmen. Emre Mor'u biz almalıydı mesela. Kaleye yerli koyabilmeleri de tüm rakiplerimizin bize sağladığı büyük bir avantaj. Yani işin özü yerlilerde. Bakalım 2 hafta falan kaldı transfer döneminin kapanmasına. Biz daha transfer çalışmalarımızı sonlandırmadık ama Fenerbahçe aşağı yukarı bitirdi bile. Forvet de alamayacaklar büyük ihtimalle çünkü elindeki yabancıların 6 tanesini gönderip birini getirebiliyorlar anca. Aliozski'yi biz almalıymışız ama Aanholt yerine geçen sene. Saçmalık olmuş resme Araplara kaptırmamız. Şimdi de Fener'e gitti gide gide. Çok iyi bir ekleme olmuş gerçekten sol beke. Biz de bence PVA kalsın kalmasın o ayarda bir sol bek almalıyız.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderil

Hazırlık maçlarında Seferovic 'ten daha efektif oynadı forvette.Burak Yilmaz gibi olacak bu çocuk,ne kadar erken keşfedersek forvet olduğunu o kadar çabuk olacak kendini kabul ettirmesi.
Once Burak Yilmaz gibi bitiriciligi yuksek olsun, sonra bakariz. Idmanda kendini belli eder zaten. Demek ki su anda pek bir isik yok daha.

Genis kadro da her zaman avantaj olmuyor ayrica. Duzenli oynayamiyor cogu oyuncu.
Şu avantajları var sakatlık ceza vs durumunda yerine koyacakları adamlar birbirine yakın adamlar. Bizde ise bu durum çok uzak. Lig uzun hakemlerin bazı kararları ve bu üstün şansları yanlarından gidince de görmek lazım. Klasik Fb sezon açılışı.

Normalde 18 yaşına girince doğum günü hediyesi olarak sana araba alacağını söyleyen babandan opel beklerken, sana Maserati aldı diye, babasıyla çok yakar bu diye tartışabilecek kişiler görüyorum.

İcardi 'yi tartışmayalım, komik oluyor.
@Oscar Görevlisi

Arkadaslar, sizlerle bisey paylasmak istiyorum.

Özellikle son 3-4 yildir suyun karsi tarafinda olusan (ali koc dönemiyle de dogru orantili, aziz yildirim zamani da mevcuttu) „parayi basip aliriz“ ortami her ne kadar sportif basarida geride kalsalarda benim acikcasi tadimi kacirmakta.

Dedigim gibi basarilari falan, en son sampiyonlugu 2014‘lere dayanan takimi kiskanacak degilim fakat masadaki (transferlerde, federasyonda) gücümüzün zayiflamasi sanirim psikolojik olarak kötü etki etmekte.

Tadimi kaciran transferlerin bazilari:

Irfan Can
Mert Hakan Yandas
Samatta

Ve son olarak Joao Pedro

Konu sportif basari veya oyuncularin performans göstermesinden bagimsiz.

Benim gibi hisseden var mi aranizda?

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Arkadaslar, sizlerle bisey paylasmak istiyorum.

Özellikle son 3-4 yildir suyun karsi tarafinda olusan (ali koc dönemiyle de dogru orantili, aziz yildirim zamani da mevcuttu) „parayi basip aliriz“ ortami her ne kadar sportif basarida geride kalsalarda benim acikcasi tadimi kacirmakta.

Dedigim gibi basarilari falan, en son sampiyonlugu 2014‘lere dayanan takimi kiskanacak degilim fakat masadaki (transferlerde, federasyonda) gücümüzün zayiflamasi sanirim psikolojik olarak kötü etki etmekte.

Tadimi kaciran transferlerin bazilari:

Irfan Can
Mert Hakan Yandas
Samatta

Ve son olarak Joao Pedro

Konu sportif basari veya oyuncularin performans göstermesinden bagimsiz.

Benim gibi hisseden var mi aranizda?

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Yok

Trt spor muhabiri okaka'ya bu kaslar nasıl geriye yaslandı dedi. Okaka da bu mal ne diyor bakışı attı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt