Transfer Nöbeti #18 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaslar, sizlerle bisey paylasmak istiyorum.

Özellikle son 3-4 yildir suyun karsi tarafinda olusan (ali koc dönemiyle de dogru orantili, aziz yildirim zamani da mevcuttu) „parayi basip aliriz“ ortami her ne kadar sportif basarida geride kalsalarda benim acikcasi tadimi kacirmakta.

Dedigim gibi basarilari falan, en son sampiyonlugu 2014‘lere dayanan takimi kiskanacak degilim fakat masadaki (transferlerde, federasyonda) gücümüzün zayiflamasi sanirim psikolojik olarak kötü etki etmekte.

Tadimi kaciran transferlerin bazilari:

Irfan Can
Mert Hakan Yandas
Samatta

Ve son olarak Joao Pedro

Konu sportif basari veya oyuncularin performans göstermesinden bagimsiz.

Benim gibi hisseden var mi aranizda?

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Yok

Redmi 5 Plus cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

butun arap takımları al ile başlıyor. al arapçada sk demek galiba.
Tanimlilik diye çevriliyor.Sözcukler isim ya da fiil kök olarak iki ana unsurdan türetiliyor ancak kökteş sözcüler hem isim hem de fiil kök olduklarından anlam karışıklığı yaşanmasın diye bazı dillerde bu tanimlilik var,Flemenkçe'de de öyle.Çoğu Hollandalı oyuncunun önünde Van vardır örneğin (Van Anhold,Van Dick,Van Gall,Van Nisterroy,Van Persi vs.) o oyuncunun adının isim köklü bir sözcük olduğunu belirten.Bizim dil ise sondan eklemeli bir dil olduğu için bazı sözlükler fiil kök bile olsa fiilden isim yapan eklerle yine onların anlamını değiştirme kolaylığı oluyor ve anlam karışıklığı olmuyor.Gereksiz bir bilgiydi ama bundan sonra oyuncu ve takım isimlerinin neden böyle olduğunu anlamlandırmis olalım renktaslarimiza.

niğde anadolu fk'yı satalım

Özellikle son 3-4 yildir suyun karsi tarafinda olusan (ali koc dönemiyle de dogru orantili, aziz yildirim zamani da mevcuttu) „parayi basip aliriz“ ortami her ne kadar sportif basarida geride kalsalarda benim acikcasi tadimi kacirmakta.

Dedigim gibi basarilari falan, en son sampiyonlugu 2014‘lere dayanan takimi kiskanacak degilim fakat masadaki (transferlerde, federasyonda) gücümüzün zayiflamasi sanirim psikolojik olarak kötü etki etmekte.

Irfan Can
Mert Hakan Yandas
Samatta

Ve son olarak Joao Pedro

13 Milyon Euro verip 20 ile çarparak ödemek zorunda kalacağıma çay fincanı takımı alırım daha iyi.

Psikolojik üstünlük kupa ile olur. Bunun farkında olan Para Ali’de gidip tarihi eğerek kupa almaya da çalışıyor ondan. Ama nafile.

Fenerbahçe çok küçük bir camia. Çünkü Galatasaray kompleksinde boğuluyorlar. 1907 de ne ise 2022’de de aynılar. Kurucularını bile söyleyemiyorlar tam. Çünkü kuran Galatasaray. Kendimize rakip olsun diye kuruyoruz.

O günden beri de eğleniyoruz.

İcardi işi bitmiş galiba bu kadar yabancı kaynak girmezdi..Ne olur biraz da depay haberi ciksa

FbCROZ2WIAAD4VN

goooooooooool

Irfan Can
Mert Hakan Yandas
Samatta

Ve son olarak Joao Pedro

Suyun karşı tarafı deyimini kullanmak + bu mesaj beni şüpheye düşürdü

Geçen sezon Mayıs gibi "bir kanatta Yunus bir kanatta Kerem" diye hayal kuruyordu taraftar. Şimdi transfer sarhoşluğuyla ikisini de çöp etmemize ramak kalmış.
Kerem’i geçen sezondan beri eleştiriyorum. Bencilliği + saha içindeki hareketleri irrite etmeye başladı.

Irfan Can
Mert Hakan Yandas
Samatta

Ve son olarak Joao Pedro

yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt