Transfer Nöbeti #18 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Icardi çok iyi bir forvet ve diğer ismi geçen Nicholson,Umut vs alternatiflerini düşündüğümüzde bu isimlerle kıyaslanmayacak derecede üst seviye bir forvet. Seferovic ve Gomis ikilisine upgrade yapılmak isteniyorsa bu isimler içinde en ideali tartışmasız Icardi olur. Icardi açısından yetenek ve kalite anlamında bir endişem yok sadece sakatlık durumu nedir onu detaylı incelemek lazım. Icardi geçen sezona kadar PSG'de banko oynuyordu ama sonrasında ciddi bir sakatlık dönemi yaşadı ve formu da biraz düştü. Seferovic ve Gomis'in fiziksel olarak zayıf olduğunu düşündüğümüzde Icardi'nin de bu açıdan zaafiyet yaratması bizim için kötü olur bu transferle ilgili şu anki tek handikap bence bu.

Fenerliler hava da. Yendikleri takım 2.lik seviyesinde olan Kasımpaşa,penaltısı verilmeyen Adana Demirspor ve bizim 2.ci ligten herhangi bir takım ayarında hatta daha da kötü olan Wien takımı. Bu arada Demirspor hakem takdirleri olmasa başka bir şeyler konuşuluyor olabilirdi. Haaaa şunu da unutmadan bizde rezil oynuyoruz onuda belirteyim.

Sol kanat transferi gelmezse Ronaldo dahi olsa forvette iş yapamayız. Sprinter kanatla her şey çözülür

Arkadaslar, sizlerle bisey paylasmak istiyorum.

Özellikle son 3-4 yildir suyun karsi tarafinda olusan (ali koc dönemiyle de dogru orantili, aziz yildirim zamani da mevcuttu) „parayi basip aliriz“ ortami her ne kadar sportif basarida geride kalsalarda benim acikcasi tadimi kacirmakta.

Dedigim gibi basarilari falan, en son sampiyonlugu 2014‘lere dayanan takimi kiskanacak degilim fakat masadaki (transferlerde, federasyonda) gücümüzün zayiflamasi sanirim psikolojik olarak kötü etki etmekte.

Tadimi kaciran transferlerin bazilari:

Irfan Can
Mert Hakan Yandas
Samatta

Ve son olarak Joao Pedro

Konu sportif basari veya oyuncularin performans göstermesinden bagimsiz.

Benim gibi hisseden var mi aranizda?

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Reis mesajı atıp kaçmışsın cevapları niye beklemedin yauv

Keita Balde Spartak Moskova’ya transfer olmuş Shamar’ın önünü açar mı ?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şu höjlondu hazırlık maçı akşamına bitirsek yari fiyatına alırdık herhalde neyse sağlık olsun inşallah kaçan balık büyük olmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt