Mert Erdaloglu
10 Numara!
- 26 Haziran 2018
- 14.508
- 7.997
- 1.428
Umarım hayırlı olur ama beklentim çok düşük.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
17 m ewroTadını kaçıran bir gelişme kaç para?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Dogum gunun kutlu olsunda 1 yas daha yaslandin
Olume 1 adim daha
Yaslaniyorsun hastalaniyorsun yalnizlasiyorsun aldatiliyorsun unutuluyorsun satiliyorsun
Hayat iyice igrenclesiyor
Kapkara bi gun senin icin
Bu kolpalar senin üstatinGökhanlar R yapti shsjsjsjs
Hangi konuda yaptılar?Gökhanlar R yapti shsjsjsjs
Abowww gerçekten mi helal olsun Erden beye
8 in yüzde 40 ını hesaplayıcıları alalım, bunun toplam maaş yükümüz içinde ki yüzdesi ve gelecek yıllara yansımasıyla beraber sunum yapsınlarMaaşının (8 milyon + bonuslar) %40'ını ödemeyi kabul etmişiz, bu gece yeni temas planlanıyormuş.
Reis mesajı atıp kaçmışsın cevapları niye beklemedin yauvArkadaslar, sizlerle bisey paylasmak istiyorum.
Özellikle son 3-4 yildir suyun karsi tarafinda olusan (ali koc dönemiyle de dogru orantili, aziz yildirim zamani da mevcuttu) „parayi basip aliriz“ ortami her ne kadar sportif basarida geride kalsalarda benim acikcasi tadimi kacirmakta.
Dedigim gibi basarilari falan, en son sampiyonlugu 2014‘lere dayanan takimi kiskanacak degilim fakat masadaki (transferlerde, federasyonda) gücümüzün zayiflamasi sanirim psikolojik olarak kötü etki etmekte.
Tadimi kaciran transferlerin bazilari:
Irfan Can
Mert Hakan Yandas
Samatta
Ve son olarak Joao Pedro
Konu sportif basari veya oyuncularin performans göstermesinden bagimsiz.
Benim gibi hisseden var mi aranizda?
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Öyle hayal kuranlar biraz Polyana esasGeçen sezon Mayıs gibi "bir kanatta Yunus bir kanatta Kerem" diye hayal kuruyordu taraftar. Şimdi transfer sarhoşluğuyla ikisini de çöp etmemize ramak kalmış.
Powerpoint’i açıyorum bi sn8 in yüzde 40 ını hesaplayıcıları alalım, bunun toplam maaş yükümüz içinde ki yüzdesi ve gelecek yıllara yansımasıyla beraber sunum yapsınlar
Yok ea17 m ewro
Galatasaray ve PSG, Icardi'nin transferi için satın alma opsiyonlu kiralık transferi için anlaşma sağladı.
(Corriere dello Sport)Twittet hesabımıza dm atabilirsin.Buraya bir fotoraf yuklicemde nasil yapicam onu? Icardi ile alakali