Transfer Nöbeti #18 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Psgli salak taraftarlara bak lan İcardi'nin gidişini kutluyolar :D Kulübü Mbappe'ye verdiniz nerdeyse yav :D

PSG nin hatası da bu hep yıldıza dayalı takım kuruyor o yüzden başarı gelmiyor Avrupa da Neymar Messi mbappe muhteşem hücum hattı gibi görünse de 2005 yılı Los galacticos örneği var dünya kadar yıldız sonuç hüsran kontrol edemezsin takım oyunu 0

Okan Hoca basına açıklama yaptığında İcardi için bizzat istediğimiz oyunculardan biri ama maliyeti yüksek oyüzdenbir şey söylemek doğru değil tarzı bir açıklama yapmıştı diye hatırlıyorum, bu yüzden o ikilinin haberler pek güvenilir değil Grilish'ten beri. Mesela şimdi de Boey kiralık gidecek tarzı haber yapmışlar buna da pek inanmıyorum.
Okan İstemediğini Gökhan Dinç uydurdu , şimdi gelir diye ayak yapıyor

icardi ihtiyaç mı değil mi ayrı ama spor gecesinin haber kaynağı kesilince okan buruka yüklendiği gerçeğini de görelim

durduk yere okan merkezli garip garip işler yapıyorlar
Hep böylelerdi kendilerine haber verince iyi vermezse kötü. Terim öncesi Elmas yönetimini övüp, Terim sonrası adamların ilgisi olmadığı konuya bile onlara mal etme çabaları. Haber kaynakları var ama asla iyi niyetli olduklarını düşünmüyorum.

Ya su babun gotune benzeyen belotti icin yapilan videoyu arenada yakisikli icardiye yapinda biraz yumusayalim ya

mertens - icardi - seferoviç - yunus
---------------oliviera-----------------
------------torreira - midjtö----------
-----abdülkerim - emin - boey------
--------------okan---------------------

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt