Ali Gece
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2015
- 26.099
- 13.482
- 1.998
Ben zannetmiyorum hiç konuşulmuyor bileSon hafta gelir bunlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben zannetmiyorum hiç konuşulmuyor bileSon hafta gelir bunlar
Psgli salak taraftarlara bak lan İcardi'nin gidişini kutluyolarKulübü Mbappe'ye verdiniz nerdeyse yav
Okan İstemediğini Gökhan Dinç uydurdu , şimdi gelir diye ayak yapıyorOkan Hoca basına açıklama yaptığında İcardi için bizzat istediğimiz oyunculardan biri ama maliyeti yüksek oyüzdenbir şey söylemek doğru değil tarzı bir açıklama yapmıştı diye hatırlıyorum, bu yüzden o ikilinin haberler pek güvenilir değil Grilish'ten beri. Mesela şimdi de Boey kiralık gidecek tarzı haber yapmışlar buna da pek inanmıyorum.
Depay da gelecek hissediyorumBen hala depaydayım yav.
Adamı göndermek istiyorlar belki de bonservis bile almayacaklar.
Adamlar sıkışmış durumda avrupada 4 gün kalmış durumda.
Dünya kupası var ve hazır olmak isteyen oyuncular için de ayrı bir fırsat.
Gönlünden geçeni yazmışsın Payet için görüşmeler derhal başlamalı
Hep böylelerdi kendilerine haber verince iyi vermezse kötü. Terim öncesi Elmas yönetimini övüp, Terim sonrası adamların ilgisi olmadığı konuya bile onlara mal etme çabaları. Haber kaynakları var ama asla iyi niyetli olduklarını düşünmüyorum.icardi ihtiyaç mı değil mi ayrı ama spor gecesinin haber kaynağı kesilince okan buruka yüklendiği gerçeğini de görelim
durduk yere okan merkezli garip garip işler yapıyorlar
Kalsın gözünü seveyim, derme çatma bekleri izlemekten gözlerim yorulduboey 5 milyona gitsin
Ontıvero yu hatırlıyorum benBize en son Arjantin'i kim gelmişti