Doğukan Tevfik Meriç
10 Numara!
- 28 Temmuz 2017
- 10.028
- 6.140
- 853
Noluyor yav?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sergen kim ladyboy?kazada öldü dediler,ben o kazaya da inanmıyorum.dönecek diyolardı ülkeye,biçok şey var altında mevzunun
kazada öldü dediler,ben o kazaya da inanmıyorum.dönecek diyolardı ülkeye,biçok şey var altında mevzunun
o mevzu ne bilmiyorum.rahmetli taylandda ögretmendi.sevglisi vs çok olmusturSergen kim ladyboy?
Sergen kim ladyboy?
icardinin karısı takımı karıştıracak o yüzden veto ediyorum bir de kendisinde yıldız kaprisi var
Sibel'in bir bölüm daha kaldı onu da izleyeyim reis bekle özet geçicem sonraBenden bu kadar size iyi geceler ben yatar
Sabah is var
Hiç italyan yok amaİcardiiiii, bjk premier ligi biz İtalyayi topladık bakalım hangi anlayış galip gelecek
SM-A505F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yalnız isimler arasında dağlar kadar fark var (dele alli hariç) Weghorst'u buradakilerin %80'i ilk defa duymuştur. Keza Saiss ve Masuaku %90'ı hala bilmiyordur bileİcardiiiii, bjk premier ligi biz İtalyayi topladık bakalım hangi anlayış galip gelecek
SM-A505F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yalnız isimler arasında dağlar kadar fark var (dele alli hariç) Weghorst'u buradakilerin %80'i ilk defa duymuştur. Keza Saiss ve Masuaku %90'ı hala bilmiyordur bile
Sakatlığı konusunda bilgim yok ama gözüm kapalı Bernat'ı çekerimSol bek tahminim Kurzawa yada Bernat şu anda 3 sol bekleri var birinden çıkacaklardır fırsat gibi fırsat tempo için fiziksel güç için Kurzawa, oyuna akıl katıp bekten oyun kurabilmek için Bernat faydalı olur.
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Fener 1 mağlubiyette karışır reis sorun yokBjk bu sene td yuzunden kaybeder. Asil tehlike fener
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk