Transfer Nöbeti #18 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
icardinin karısı takımı karıştıracak o yüzden veto ediyorum bir de kendisinde yıldız kaprisi var

#Depay ve #Icardi 'i #Milik 'ye tercih edenler var, #Ronaldo II ve #Mertens .. daha birçokları var. Gerçek şu ki, #Juventus 'e gelen herkes, isteyerek ve terleme ve her şeyini verme arzusuyla #FinoAllaFine bir anlaşmayla memnuniyetle karşılanır, o zaman #idolo olacaktır.

sizin gibi şikecileri kim istesin lan nane?depayın vucudu da komple aslan.onu da alacagız.mertens ve icardiye aglayın durun

ligi 13. bitirmişsin, sene sonu kupalara katılım hakkı sıkıntılı, ona rağmen böyle isimleri getirebiliyorsan biraz da takdir etmek gerek diye düşünüyorum. Ben de çok sıcak bakmıyordum başlarda ama bazı görüşler sağ olsun fikrimi değiştirdi. Gelirse inşallah çok başarılı olur.
Biz yıldız yönetimini saçmalamazsak yapabilen de bir kulübüz. Çok nadirdir yani gelip de böyle isimlerin tutmadığı, ki o da yani ya uyum adapte ya da oyun planıyla alakalıdır ya da sakatlık geçmişi. Zaten bu lige bu adamlar ancak böyle şeyler olduğunda düşer. Kalitesi, isim anlamında da tartışılmayacak biri. Piyasa değeri de ortada zaten. Yeter ki bu yeteneğinin, bizim de bu desteğimizin hakkını versin. Bize geçmişten -çocuklarının formalı hallerini gördüm-bir sempatisi de var belli ki. Her an bir Sneijder verimi de alabiliriz kendisinden. Bir bakmışsınız yıl sonu şampiyonluk kutlamasında elinde mikrofon, fener ağlama söylüyor.... :LOL:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt