Okan Mason
Büyük Kaptan
- 5 Temmuz 2011
- 27.106
- 30.353
- 2.988
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biz satın almalıydık ama bu şartlarda gelmesini pek istemezdim.Kendisini Ajax ve Psv'de istedi bonservis konusunda Bayern Münihle anlaştılar diye biliyorum ama bu şartların yanında oyuncu fazla maaş istemişti.Ajax ve Psv maaşında indirim istedi oyuncudan demek ki istediği maaşı veren de bi kulüp bulmuş yoksa Transfer Sezonu'nun son günlerine de yakın olsa Ajax ve Psv de rahatlıkla Zirkzee'yi alabilirdi.Büyük bi potansiyel gittiği takımın Bologna'nın maçlarını extra izletebilir banaBayern Zirkzeeyi Bolognaya satiyor.
8,5 milyon bonservis
50% pay
Matching rights
Tabiki biz en son bu kadar çileği Drogba sneijder zamanı getirmiştikYalnız isimler arasında dağlar kadar fark var (dele alli hariç) Weghorst'u buradakilerin %80'i ilk defa duymuştur. Keza Saiss ve Masuaku %90'ı hala bilmiyordur bile
olabilir,insanlık haliSıkıldım
3.yıldızı taktıgımız maçher yeriyle gol atar keyfi isterseIcardi yalnız kafa toplarımıza ilaç olur kapanan Anadolu takımlarına kafayla goller yağdırır hava toplarında sınıf atlarız
hadergonaj gibi cevre kontrolü 0 heriflerin kafasına 1.75lik valencia biniyo bu ligde.gerci o fbye özeldi herhalIcardi yalnız kafa toplarımıza ilaç olur kapanan Anadolu takımlarına kafayla goller yağdırır hava toplarında sınıf atlarız
depay?Akıllarda tek soru gelir mi? Düşüncesi bile heyecanlandırdı.
bu kareye depay'i da ekleyelim
Noluo lan?!?!?