Transfer Nöbeti #18 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
18.nöbet

images

Bayern Zirkzeeyi Bolognaya satiyor.

8,5 milyon bonservis
50% pay
Matching rights
Biz satın almalıydık ama bu şartlarda gelmesini pek istemezdim.Kendisini Ajax ve Psv'de istedi bonservis konusunda Bayern Münihle anlaştılar diye biliyorum ama bu şartların yanında oyuncu fazla maaş istemişti.Ajax ve Psv maaşında indirim istedi oyuncudan demek ki istediği maaşı veren de bi kulüp bulmuş yoksa Transfer Sezonu'nun son günlerine de yakın olsa Ajax ve Psv de rahatlıkla Zirkzee'yi alabilirdi.Büyük bi potansiyel gittiği takımın Bologna'nın maçlarını extra izletebilir bana :D

icardinin özel mevzusuyla edilen alaylar bana 4lü kek kalıbına giren Galatasaraylı futbolcularla 4-0 lık yenilgilerde geçilen dalgaları hatırlattı.fena bişey geliyor

1661470613846.webp

Manchester United'da Jose Mourinho'nun kadroda düşünmediği Memphis Depay'ın Ocak'ta Galatasaray'a gideceği iddia edildi.​

FutbolArena Dış Haberler - Manchester United'da forma giyen Hollandalı kanat oyuncusu Memphis Depay'ın ismi Ocak ayı transfer döneminde Galatasaray'la anılmaya başlandı.

DEPAY, GALATASARAY'A DOĞRU İDDİASI

İngiliz basınında Mirror'un haberine göre; Manchester United'da Jose Mourinho'nun ilk 11'de fazla şans vermediği Memphis Depay'ın Ocak'ta Galatasaray'a geleceği iddia edildi. Söz konusu haberde Galatasaray'ın, İngiliz kulübüne 15 milyon pound civarınad bir teklif sunacağı da kaydedildi.

RIEKERINK ÇOK İYİ TANIYOR

Mirror'da Depay'ın Galatasaray'a transfer olacağı haberinin detaylarında ise sarı kırmızılıların teknik direktörü Jan Olde Riekerink'in Ajax alt yapısında görev aldığı ve o dönem PSV'nin alt yapısında forma giyen Depay hakkında birçok bilgiye sahip olduğu vurgulandı.

Memphis Depay, bu sezon Manchester United formasıyla Premier Lig'de 4 maçta görev alırken, toplamda ise 7 maçtaforma giydi. Golü ve asisti bulunmuyor.

meşaleden gol görünmüyor :asd:3.yıldızı taktıgımız maç

Akıllarda tek soru gelir mi? Düşüncesi bile heyecanlandırdı.

Bu arada İcardi konusunda bi şey diyeyim İcardi'nin savunulacak veya övecek değilim eski olayında ama Mertens onun gibi olaylar yaşamasa da sosyal medya ve hayatı yönünden eşiyle veya kendisiyle ilgili troll paylaşımlar yapıyodu.Zamanla yaşı artınca ve büyük ihtimalle gelen tepkilerden sonra bu paylaşımlardan vazgeçti veya az paylaşım yapmaya başladı.İcardi ile onun olayı farklı şunu demek istiyorum.İcardi'de yaşından dolayı eski tip çıkardığı sıkıntıları çıkarmayabilir ve gelen tepkiler sonrası İcardi'nin kariyeri de etkilendi bu durumdan.Şimdi İnter sonrası belki Real Madrid alacaktı veya gittiği takımda Psg'de form tutacak ve sürekli ilk 11 oynayacaktı.Belki de Psg'nin şu an vazgeçilmeyecek oyuncularından 1'i olacaktı.Sonuçta adam Dünya Yıldızı dediğimiz klasmandan gelen bi forvet böyle de tanımlayabiliriz İcardi'yi.Bence öyle herkesin beklediği gibi sıkıntılar çıkarmayacaktır diye düşünüyom ve transferinin olmasını bu yönden de istiyorum.Zaten oyuncunun golcülüğünü tartışacak değiliz iyi golcü ve forvet.Zmaan zaman sadece vurduğu net vuruşlarla bilinen bi forvette değil yeri geldiği maçlarda takımı da oynatabilir verilen extra görevlerle.Bunun da bazı örnek maçlarını daha önceden atmıştım konusuna.Milan ve Barcelona'ya karşı nasıl oynadığını ve nasıl oynatıldığını.Bu transfer olursa inşallah güzel bi transfer olur ve sezon sonunda şampiyon oluruz diyelim :D

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt