Transfer Nöbeti #18 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan sırf yeni konuya geçelim diye gereksiz db israfı yapıyoruz şurada olay nerelere kadar gitmiş.
3bin postluk konu bırakıyorum.
Lady Gaga trans duygular hissetmiş midir?

1661471721423.webp

Başörtülü koca mı?

Şu özel hayatla ilgili cok mevzu yapilmaya devam edilirse fb bjkliler cok kaşır bu mevzuyu oyuncuya saldirirlar o kadar diyeyim her türlü pislik yapilmaya müsait ortam var.

Bu arada İcardi konusunda bi şey diyeyim İcardi'nin savunulacak veya övecek değilim eski olayında ama Mertens onun gibi olaylar yaşamasa da sosyal medya ve hayatı yönünden eşiyle veya kendisiyle ilgili troll paylaşımlar yapıyodu.Zamanla yaşı artınca ve büyük ihtimalle gelen tepkilerden sonra bu paylaşımlardan vazgeçti veya az paylaşım yapmaya başladı.İcardi ile onun olayı farklı şunu demek istiyorum.İcardi'de yaşından dolayı eski tip çıkardığı sıkıntıları çıkarmayabilir ve gelen tepkiler sonrası İcardi'nin kariyeri de etkilendi bu durumdan.Şimdi İnter sonrası belki Real Madrid alacaktı veya gittiği takımda Psg'de form tutacak ve sürekli ilk 11 oynayacaktı.Bence öyle herkesin beklediği gibi sıkıntılar çıkarmayacaktır diye düşünüyom ve transferinin olmasını bu yönden de istiyorum.Zaten oyuncunun golcülüğünü tartışacak değiliz iyi golcü ve forvet.Zmaan zaman sadece vurduğu net vuruşlarla bilinen bi forvette değil yeri geldiği maçlarda takımı da oynatabilir verilen extra görevlerle.Bunun da bazı örnek maçlarını daha önceden atmıştım konusuna.Milan ve Barcelona'ya karşı nasıl oynadığını ve nasıl oynatıldığını.Bu transfer olursa inşallah güzel bi transfer olur ve sezon sonunda şampiyon oluruz diyelim :D
Wanda mevzusu zaten yıllar önce kapanmış bir mevzu. Lopez'in bile affettim, umursamıyorum artık, çocuklarımı görmek bana yetiyor diye açıklamaları var. Adamlar evlenmiş, çocuk yapmış, bir şekilde yaşayıp gidiyorlar. Icardi'yi de ayartan zaten Wanda, yine aynı şekilde bunun itirafları da var tarflardan. İşin magazinine fazla takıldı bizim millet. 😄

Fazla zorlamaya da gerek yok aslında; Icardi geliyorsa ona gol attıracak sistemi de kurarız, benim asıl merak ettiğim nokta kanat transferi. Güzel bir kadro kuruldu, oyun olarak da takım biraz daha otursun, güzel maçlar izleyeceğimize inanıyorum. Hayırlı olsun, sakatlıksız ve şampiyonluğun geldiği efsane bir sezon olur bizim için umarım

Şu özel hayatla ilgili cok mevzu yapilmaya devam edilirse fb bjkliler cok kaşır bu mevzuyu oyuncuya saldirirlar o kadar diyeyim her türlü pislik yapilmaya müsait ortam var.
bom boş işler. bizim millet insanlara namus ve ahlak konusunda ahkam kesmeye bayılır, dönüp de aynada kendimize asla bakmayız.

TRANSFERDE SON BİLGİLER

YERLİ PAZARI

yabancı stoper yok dedi nevzat gaztede.kaan ayhanı alabilirmişiz ve eminle metehanı yedek stoper diye düşünüyomuş okan buruk.kaan da yerli alternatif ya.

cengizi en kötü kiralık alacakmısız.yerlilerin perfornması düşük olunca yerli kaltesini de artırmak istemişiz.

ayriyeten umut bozoka olan ilgi yeniden alevenmiş sosyal medyaya bakarsak.kaan ayhan hucumda da katkı veren biri ve önlibero bie oyunuyodu sanırım.ayakları iyi zaten

YABANCI PAZARI

icardi opsiyonuyla geliyor gibi.hazard konusunda,nevzata göre hazard ok,maas sorunu var.

depay juventus işi olmadı.erden timur tetikte olabilir

yabancı stoper gelmeyeceği için lanzini,ayoze perez,evander ve draxlerde adım atabiliriz

solbek konusunda u 21 kuralından biri bulunabilir,ya da anholt gider kaliteli biri gelir

Icardi'nin İstanbul'da manita yapıp wanda'ya tekmeyi vurması ve Galatasaray'da kalmak istemesi var Bi hayalimiz.

Wanda mevzusu zaten yıllar önce kapanmış bir mevzu. Lopez'in bile affettim, umursamıyorum artık, çocuklarımı görmek bana yetiyor diye açıklamaları var. Adamlar evlenmiş, çocuk yapmış, bir şekilde yaşayıp gidiyorlar. Icardi'yi de ayartan zaten Wanda, yine aynı şekilde bunun itirafları da var tarflardan. İşin magazinine fazla takıldı bizim millet. 😄

Fazla zorlamaya da gerek yok aslında; Icardi geliyorsa ona gol attıracak sistemi de kurarız, benim asıl merak ettiğim nokta kanat transferi. Güzel bir kadro kuruldu, oyun olarak da takım biraz daha otursun, güzel maçlar izleyeceğimize inanıyorum. Hayırlı olsun, sakatlıksız ve şampiyonluğun geldiği efsane bir sezon olur bizim için umarım
Kanat transferi için opsiyonumuz çok fazla aslında.Belçika-Fransa-Portekiz Ligi'nden alınabilecek oyuncu sayısı fazla.Bence oraya yıldız oyuncu transferi yapmamamız gerekir.Özellikle dediğim kanat sol kanat transferi.Her zaman derim kerem'in oynadığı futbol şampiyonluğa oynayan takımlar için uygun değil.Bizi çok geriye iter eğer o oynarsa sezonun çoğunluğunda ilk 11 olarak kanks..

Kanat transferi için opsiyonumuz çok fazla aslında.Belçika-Fransa-Portekiz Ligi'nden alınabilecek oyuncu sayısı fazla.Bence oraya yıldız oyuncu transferi yapmamamız gerekir.Özellikle dediğim kanat sol kanat transferi.Her zaman derim kerem'in oynadığı futbol şampiyonluğa oynayan takımlar için uygun değil.Bizi çok geriye iter eğer o oynarsa sezonun çoğunluğunda ilk 11 olarak kanks..
Fransa alt ligleri dahil tam bir maden, oradan birisi mutlaka alınır bence. Bu 3 oyuncudan birisini oradan getirecekmişiz gibi hissediyorum

Farki görenler…

Birazda bu durumun Yabancı Sınırıyla da alakası var. Ömer'i yedek olarak faydalı kullanılmasını severim ama bu ciddiyetsizlikle gitmesi en doğru karar olur.Bi futbolcu yaşından dolayı eski maç ve antrenman performansını gösteremez anlarım ama bu ciddiyetsizliği bi takım taraftarıyla beraber kaldıramaz bu durumu bu olayı reis..

Fransa alt ligleri dahil tam bir maden, oradan birisi mutlaka alınır bence. Bu 3 oyuncudan birisini oradan getirecekmişiz gibi hissediyorum
Aslında transfer sezonun başları olsa daha iyi oyuncuları daha ucuza alabilirdik.Kaçan çok fırsat var böyle o tarz kanatlar için ama eldeki oyunculara göre de iyisini alabiliriz bulabiliriz kanks..

Aslında transfer sezonun başları olsa daha iyi oyuncuları daha ucuza alabilirdik.Kaçan çok fırsat var böyle o tarz kanatlar için ama eldeki oyunculara göre de iyisini alabiliriz bulabiliriz kanks..
Son hafta çok hareketli geçecek, belli. Heyecanla bekliyorum. Şu nöbet iyice canlansın artık 😄 Icardi yazılıyor dış basında ama burası hala Zombilerin Şafağı gibi

Son hafta çok hareketli geçecek, belli. Heyecanla bekliyorum. Şu nöbet iyice canlansın artık 😄 Icardi yazılıyor dış basında ama burası hala Zombilerin Şafağı gibi
Hadi sana güzel bi haber vereyim kulüpler transferde rahatlamış Trt Spor'da konuşuldu Yabancı Sınırı kalkabilirmiş kanks :D İlk 11 için sınırsız olabileceği bilgisi gelmiş kanks :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt