Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Wanda mevzusu zaten yıllar önce kapanmış bir mevzu. Lopez'in bile affettim, umursamıyorum artık, çocuklarımı görmek bana yetiyor diye açıklamaları var. Adamlar evlenmiş, çocuk yapmış, bir şekilde yaşayıp gidiyorlar. Icardi'yi de ayartan zaten Wanda, yine aynı şekilde bunun itirafları da var tarflardan. İşin magazinine fazla takıldı bizim millet.Bu arada İcardi konusunda bi şey diyeyim İcardi'nin savunulacak veya övecek değilim eski olayında ama Mertens onun gibi olaylar yaşamasa da sosyal medya ve hayatı yönünden eşiyle veya kendisiyle ilgili troll paylaşımlar yapıyodu.Zamanla yaşı artınca ve büyük ihtimalle gelen tepkilerden sonra bu paylaşımlardan vazgeçti veya az paylaşım yapmaya başladı.İcardi ile onun olayı farklı şunu demek istiyorum.İcardi'de yaşından dolayı eski tip çıkardığı sıkıntıları çıkarmayabilir ve gelen tepkiler sonrası İcardi'nin kariyeri de etkilendi bu durumdan.Şimdi İnter sonrası belki Real Madrid alacaktı veya gittiği takımda Psg'de form tutacak ve sürekli ilk 11 oynayacaktı.Bence öyle herkesin beklediği gibi sıkıntılar çıkarmayacaktır diye düşünüyom ve transferinin olmasını bu yönden de istiyorum.Zaten oyuncunun golcülüğünü tartışacak değiliz iyi golcü ve forvet.Zmaan zaman sadece vurduğu net vuruşlarla bilinen bi forvette değil yeri geldiği maçlarda takımı da oynatabilir verilen extra görevlerle.Bunun da bazı örnek maçlarını daha önceden atmıştım konusuna.Milan ve Barcelona'ya karşı nasıl oynadığını ve nasıl oynatıldığını.Bu transfer olursa inşallah güzel bi transfer olur ve sezon sonunda şampiyon oluruz diyelim![]()
Her seyi sen biliyon zaten Bilgili MehmetCikar Goster anladigini
Messi denen pigme yüzünden çağrılmadı. (en sevdiğim oyuncu messi) İcardi artık dünyanın en iyi oyuncusudur.Icardi arjantin milli takiminda sadece 8 mac oynamis ilginc
bom boş işler. bizim millet insanlara namus ve ahlak konusunda ahkam kesmeye bayılır, dönüp de aynada kendimize asla bakmayız.Şu özel hayatla ilgili cok mevzu yapilmaya devam edilirse fb bjkliler cok kaşır bu mevzuyu oyuncuya saldirirlar o kadar diyeyim her türlü pislik yapilmaya müsait ortam var.
Kanat transferi için opsiyonumuz çok fazla aslında.Belçika-Fransa-Portekiz Ligi'nden alınabilecek oyuncu sayısı fazla.Bence oraya yıldız oyuncu transferi yapmamamız gerekir.Özellikle dediğim kanat sol kanat transferi.Her zaman derim kerem'in oynadığı futbol şampiyonluğa oynayan takımlar için uygun değil.Bizi çok geriye iter eğer o oynarsa sezonun çoğunluğunda ilk 11 olarak kanks..Wanda mevzusu zaten yıllar önce kapanmış bir mevzu. Lopez'in bile affettim, umursamıyorum artık, çocuklarımı görmek bana yetiyor diye açıklamaları var. Adamlar evlenmiş, çocuk yapmış, bir şekilde yaşayıp gidiyorlar. Icardi'yi de ayartan zaten Wanda, yine aynı şekilde bunun itirafları da var tarflardan. İşin magazinine fazla takıldı bizim millet.
Fazla zorlamaya da gerek yok aslında; Icardi geliyorsa ona gol attıracak sistemi de kurarız, benim asıl merak ettiğim nokta kanat transferi. Güzel bir kadro kuruldu, oyun olarak da takım biraz daha otursun, güzel maçlar izleyeceğimize inanıyorum. Hayırlı olsun, sakatlıksız ve şampiyonluğun geldiği efsane bir sezon olur bizim için umarım
Fransa alt ligleri dahil tam bir maden, oradan birisi mutlaka alınır bence. Bu 3 oyuncudan birisini oradan getirecekmişiz gibi hissediyorumKanat transferi için opsiyonumuz çok fazla aslında.Belçika-Fransa-Portekiz Ligi'nden alınabilecek oyuncu sayısı fazla.Bence oraya yıldız oyuncu transferi yapmamamız gerekir.Özellikle dediğim kanat sol kanat transferi.Her zaman derim kerem'in oynadığı futbol şampiyonluğa oynayan takımlar için uygun değil.Bizi çok geriye iter eğer o oynarsa sezonun çoğunluğunda ilk 11 olarak kanks..
Farki görenler…
birkaç sezon daha düşüşe devam ederse buralara yolu düşebilir
Bunu alabilseydik iyi olurdu
Aslında transfer sezonun başları olsa daha iyi oyuncuları daha ucuza alabilirdik.Kaçan çok fırsat var böyle o tarz kanatlar için ama eldeki oyunculara göre de iyisini alabiliriz bulabiliriz kanks..Fransa alt ligleri dahil tam bir maden, oradan birisi mutlaka alınır bence. Bu 3 oyuncudan birisini oradan getirecekmişiz gibi hissediyorum
Son hafta çok hareketli geçecek, belli. Heyecanla bekliyorum. Şu nöbet iyice canlansın artıkAslında transfer sezonun başları olsa daha iyi oyuncuları daha ucuza alabilirdik.Kaçan çok fırsat var böyle o tarz kanatlar için ama eldeki oyunculara göre de iyisini alabiliriz bulabiliriz kanks..
Hadi sana güzel bi haber vereyim kulüpler transferde rahatlamış Trt Spor'da konuşuldu Yabancı Sınırı kalkabilirmiş kanksSon hafta çok hareketli geçecek, belli. Heyecanla bekliyorum. Şu nöbet iyice canlansın artıkIcardi yazılıyor dış basında ama burası hala Zombilerin Şafağı gibi