Transfer Nöbeti #18 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada yerlilere hiç yönelmememiz skandal

Yunus abdül kerem kazimcan kilinc taylan

Bunlar yetmez

Kaan ayhan ve UBozok bitirilmelidir
Ben farklı düşünüyorum. Yerliler arasında uçurum bir fark yok kalite anlamında. Ben Emin'in alınacak herhangi bir yerli stoperden daha yetersiz olacağını düşünmüyorum. Ali Turap'ın alınacak herhangi bir yerli sağ bekten yetersiz olacağını da düşünmüyorum. Atıyorum Berkan'dan daha kaliteli bir yerli de alabileceğimizi düşünmüyorum ya da Hamza Akman'dan... Sağa sola belki yerli takviyesi yapılabilir diyeceğim ama zamanla onlara da Emre Kılınç ve Bay gibi herkes küfretmeye başlar. Forvete Umut'u alsak İcardi Sefer falan geldikten sonra o da çok verimsiz olacaktır. Ama yine de gelmesini isterim.

Icardi Jardel'e gore daha hareketli; ben oyun stilini daha çok Inzaghi'ye benzetiyorum.
Jardel'e göre daha hareketli olduğu konusunda hemfikirim seninle. Ama son vuruşlarda Jardel daha iyiydi. Dediğim gibi kıyas yapmak için değil oyun stilini benzettiğim yani ceza sahasında topla buluşabilme ve son vuruşları gole çevirebilme özellikleri bakımından benzettim. Jardel'in süper kupa finalindeki golü geliyor aklıma. Fatih şut çekip topun ayağına gelmesi sanki mıknatıs gibi topu çekmesinin benzerini İcardi de de sezdim. Ceza sahası içerisinde top bir şekilde adamın ayağına geliyor.

Akşam gazetesi yasaklı kaynak değil. Paylaşıyorum.

Cengiz'in Galatasaray'a gelmesini tek isteyen yönetim değil... Akşam'ın haberine göre; Futbolcunun kız arkadaşı Aleyna Kalaycıoğlu da Cengiz'e Galatasaray'a gitmesi yönünde baskı yapıyor. Galatasaray ile Marsilya anlaştığı an futbolcu resmi imzayı atacak. Galatasaray'ın Fransız ekibine Cengiz için 1.5 milyon euro kiralama ve 6 milyon euro da satın alma opsiyonuyla bir teklif yaptığı ve görüşmelerin devam ettiği belirtildi.

Cengiz Survivor'dan sevgili yapmış.

Ali Naci de Icardi avrupadan 31'ne kadar teklif bekleyecek istediği teklif gelmezse Galatasaraya imza atacak diyor. Icardi gelmez ise alternatifi Umut Bozok' a imza artırılacak diyor. Icardinin alternatifi Umut Bozok mu ?

Akşam gazetesi yasaklı kaynak değil. Paylaşıyorum.

Cengiz'in Galatasaray'a gelmesini tek isteyen yönetim değil... Akşam'ın haberine göre; Futbolcunun kız arkadaşı Aleyna Kalaycıoğlu da Cengiz'e Galatasaray'a gitmesi yönünde baskı yapıyor. Galatasaray ile Marsilya anlaştığı an futbolcu resmi imzayı atacak. Galatasaray'ın Fransız ekibine Cengiz için 1.5 milyon euro kiralama ve 6 milyon euro da satın alma opsiyonuyla bir teklif yaptığı ve görüşmelerin devam ettiği belirtildi.

Cengiz Survivor'dan sevgili yapmış.

Ali Naci de Icardi avrupadan 31'ne kadar teklif bekleyecek istediği teklif gelmezse Galatasaraya imza atacak diyor. Icardi gelmez ise alternatifi Umut Bozok' a imza artırılacak diyor. Icardinin alternatifi Umut Bozok mu ?
Umut ne yapacak? Bizi bekleyeceğim diye kimseyle görüşmüyor mu bu çocuk?

Geçen gün bir yerde menejerlerin artık ülke içerisindeki basın mensuplarına değil de yabancı basın mensuplarına bilgi uçurdukları ve koz olarak kullanmak istediklerini duymuştum. Ülke içerisindeki basın mensuplarının haberlerine taraftar güvenmediği ve taraftar baskısı oluşturmak istedikleri için dışarıya bilgi verilip haber sipariş ediliyormuş artık.

Nelson satılıp Kaan Ayhan alınsa iki yerli stoper ligi götürebilir mi acaba? Yani Nelson un orada olması hayatı etki eder mi. Bu sebepten hem icardi hem depay alınsa arkaya da yerli Kaan konumda. Bazı maçlarda da Okan olsa ki Muslera ilk hatasinda kesilecektir kanımca. Bu şekilde hem depay hem mertens hem icardi hepsi birlikte oyayabilir duruma geliyor

Yavassss ne o saplama maplama

Beni

Barbarayi sadece saksakiye anilarinda anabilenlerle

Zurihde barda bakisip gulusup 1 metre yanina yaklasip kokusunu alabilmis biri olarak olarak kiyaslayamazsiniz.

Barbara hem kayseriye gelin gidecek kadar dusmedi

Neyse xalismam lazim hadi bye

Hazard... Mertens.... Depay
................Icardi
Oha @Emrah Yıldırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt