Mustafa Kalpakoğlu
Büyük Kaptan
- 11 Haziran 2011
- 21.970
- 16.572
- 2.648
Tier 1
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tier 1
Tier 1
Twitter’a girince otomatik çeviri seçeneği yok mu sende renktaş?artik cevirisiz haber paylasilmamali az emek harcayalim
Translated from Spanish by
Mauro Icardi is very close to agreeing with Galatasaray. * ⃣ The negotiation is in the final stage for him to arrive on loan for one year and with a purchase option from PSG.![]()
Beşiktaş amigosu silahlı saldırıda öldürüldü
Beşiktaş’ın amigosu Seyit Subaşı Bayrampaşa’da bir alışveriş merkezinin kafesinde silahla vuruldu. Ağır yaralanan Subaşı kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken şüpheli Mustafa Y. olay yerinin 50 metre yakınında yakalandı.
![]()
Olay, dün saat 17.30 sıralarında Bayrampaşa'da alışveriş merkezindeki kafede meydana geldi. Arkadaşlarıyla kafede oturan Seyit Subaşı, silahlı saldırıya uğradı.
Subaşı'nın kanlar içinde kaldığını görenler polisi ve sağlık ekiplerini aradı.
Sağlık ekipleri Subaşı'yı ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırdı. Subaşı burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
Polis ekipleri ise saldırıyı düzenleyen şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı. Silahlı saldırgan Mustafa Y., olay yerinin 50 metre yakınında gözaltına alındı.
Şüphelinin emniyette verdiği ifadede, Beşiktaş taraftarı olduğunu, Beşiktaş-Karagümrük maçında amigoluk yapan Seyit Subaşı ile tartıştıklarını, maç sonrası Maçka Parkı'nda Subaşı'nın kendisine silahla bir el ateş ettiğini ancak isabet ettiremediğini söyledi.
Şüphelinin ifadesinin devamında Subaşı'yı alışveriş merkezinde görünce kendisinin ateş ettiğini söylediği öğrenildi.
Şüphelinin emniyetteki işlemleri devam ederken, olay sonrası yaşananlar cep telefonu kamerasına yansıdı.
ordan ceviri ile birlikte kopyalayarak paylasiyorum ben genelde haberleri forumda direk okumak daha kolay oluyorTwitter’a girince otomatik çeviri seçeneği yok mu sende renktaş?
Cengiz'i alırsak hem "sıfıra inen" tipte kanat olarak oynayabilir, hem de Yunus'u 10 numaraya çekip sağda "içe kat eden" oyuncu olarak kullanabiliriz.Akşam gazetesi yasaklı kaynak değil. Paylaşıyorum.
Cengiz'in Galatasaray'a gelmesini tek isteyen yönetim değil... Akşam'ın haberine göre; Futbolcunun kız arkadaşı Aleyna Kalaycıoğlu da Cengiz'e Galatasaray'a gitmesi yönünde baskı yapıyor. Galatasaray ile Marsilya anlaştığı an futbolcu resmi imzayı atacak. Galatasaray'ın Fransız ekibine Cengiz için 1.5 milyon euro kiralama ve 6 milyon euro da satın alma opsiyonuyla bir teklif yaptığı ve görüşmelerin devam ettiği belirtildi.
Cengiz Survivor'dan sevgili yapmış.
Ali Naci de Icardi avrupadan 31'ne kadar teklif bekleyecek istediği teklif gelmezse Galatasaraya imza atacak diyor. Icardi gelmez ise alternatifi Umut Bozok' a imza artırılacak diyor. Icardinin alternatifi Umut Bozok mu ?
Tesekkurler keske herkes senin gibi anlayisli olsaordan ceviri ile birlikte kopyalayarak paylasiyorum ben genelde haberleri forumda direk okumak daha kolay oluyor
dönerse namerttir.Evet Hayirli olsun Burdan dönmez
Cengiz'i alırsak hem "sıfıra inen" tipte kanat olarak oynayabilir, hem de Yunus'u 10 numaraya çekip sağda "içe kat eden" oyuncu olarak kullanabiliriz.
--------------Icardi------------
Cengiz-----Mertens----Yunus
--------------Icardi-------------
Mertens-----Yunus-----Cengiz
Kerem de forma bekler artık. Beklerken kulübede akıllanır belki.
Bazı maçlarda orta yapmamak koşuluyla sol bek oynayabileceği kanaatindeyim. Hücum hattında komple yabancı tercih etmemiz gerektiği anlarda Okan, Kazımcan/Berkan, Emin kozları oynanabilir. Arkayı idare ederler.Berkanı sağ sol bek te denemek lazım, atletizmi ile iş yapar. Tutarsa 1 yabancı kontenjan kazanırız
SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
aralarında 2 yaş var.Cok ozur dileyerek..
Yolanthe > Wanda
Trabzon maçı belkide Nelsson maçı €24,7m süper para