Transfer Nöbeti #18 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Uğur Karakullukçu kendini futbol uleması filan sanıyor. Herşeye de bir fikri var. Kimdir nedir necidir bilmiyorum. Verdiği cevaptan bağımsız olarak söylüyorum. İrite oluyorum. Bide aspor da Serkan Korkmaz var. Allah’ım bir insan bu kadar mı saçmalar. Emre Bol,Fatih Doğan vs.
Eskiden Ntvspor'da karma bir taraftar forumu şeklinde tv programı yaparlardı. Ilk herhalde orada çıktı piyasaya. O zaman bile bir miktar antipatik geliyordu zamanla sosyal medyanın gazıyla kendini futbol otoritesi gibi görmeye başladı, klasik. Ciddiye alınacak bir tip değil.

Battı balık yan gider gelsin Icardi filan Bjk Werghost mu ne daha fazla para verdi bir yıl için mesela yapacak bir şey yok baba forvet baba para alacak tabii ayrıca Icardi ondan büyük futbolcu

Bu Uğur Karakullukçu kendini futbol uleması filan sanıyor. Herşeye de bir fikri var. Kimdir nedir necidir bilmiyorum. Verdiği cevaptan bağımsız olarak söylüyorum. İrite oluyorum. Bide aspor da Serkan Korkmaz var. Allah’ım bir insan bu kadar mı saçmalar. Emre Bol,Fatih Doğan vs.
Bu tiplemedeki insanalr bir de bu işten para kazanıyor. Az buz para da değil.

Yazık gerçekten.

Tier 1 mi bu haberi yapan arkadaş, eğer öyleyse buraların yanması lazım, İcardi geliyor ve sanki sıradan saçma sapan bir transfer yapılıyor havası var buralarda. Yahu İcardi bu ya, resmen ölü toprağı var forumda. Eskiden saçma sapan muhabirlerin en ufak duyumunda zerzele olurdu burda, heleki bide İcardi gibi isim olursa yıkırdı buralar, hayret yav

Tüm camiayı topla, taraftar yönetim, teknik heyet, alayının toplam dna sından bir tavşan çıkmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt