Transfer Nöbeti #18 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2.çilek umarım depay olur ama hazardın bu yazki milli maclarındaki çevre kontrolü bile muazzam

Ne Kurzawa'sı ya 4 yıldır bize kitleyemediler bu müzmini bir türlü.

Gelirse 2. Van Der Wiel olur ülke için.

Ben sol kanat için Masouras transferini istiyom.Kulübü 8 milyon euro istiyomuş diye haberler vardı.Hatta Ts ve Fb 6 milyon euroya kadar çıkmışlardı.Biri Trezeguet'i aldı diğeri de Jorge Jesusla aynı dili konuşan Bruma'yı aldı bazı maçlarda sol kanatta oynattılar.Vargas'ın daha oturmuş bi oyunu olan bi profili diyebiliriz.Daha fazla maç oynayanı ve daha teknik oynayanı.Yunusla da anlaşabilir o yönden saha içinde.Masouras da özelinde sol kanat olmak üzere sağ kanat ve 10 Numara'da oynayabiliyo görev verildiğinde maç içinde çokça görüyoruz bunu.Bu videoyu da buraya bırakayım gelmesini isteyenlerin sayısını arttırabilir bu oyuncu transferi için bu video :D

Bize karşı kaç takım o hataları yapıyor? Zaten biz açık alan bulsak Muhammed atardı.
Profil resmine bak o kadar seviyordum mohamedi. Ancak Mustafa kalasın teki iyi olduğu yönleri var ama kesinlikle iyi bir bitirici değil. Hatta bu seviyelerin baya altında bir bitirici. Bizle de ilgisi yok milli takımda da oynamaya başladığından beri aynı durumda.

Zorunlu satın alma opsiyonu yoksa 25 yaşındaki adamı Arabistan'a yollamak saçmalığın daniskasıdır.

Cicaldau'yu araplar istiyorsa direkt satalim.

Arabistan'a oyuncu kiralamanin hic bir mantigi yok cidden.

Çikildau gidiyor demek. Eksikliğini hissederiz bile diyemiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt