Transfer Nöbeti #18 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Keramettin Nonda deyince aklıma geldi. Geçen Monaco ile oynadığımız ve 4-2 yenildiğimiz maçı izledim. Aklımdan çıkmış herifler 9 kişi kalmış maçta. O maçta Nonda bir karabasan gibi üstümüze çökmüş resmen. Birde 10 numaraları vardı ismini unuttum. 11-11’de herifler bizi mundar etmiş. Nonda sağlam olsa yolu bize düşmezdi büyük ihtimal.
Simone

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Profil resmine bak o kadar seviyordum mohamedi. Ancak Mustafa kalasın teki iyi olduğu yönleri var ama kesinlikle iyi bir bitirici değil. Hatta bu seviyelerin baya altında bir bitirici. Bizle de ilgisi yok milli takımda da oynamaya başladığından beri aynı durumda.
Bitiricilik sorunun bizdeki düşüşü nedeniyle olduğunu düşünüyorum.

Ver Cica'yı al Evander'i.

Al İcardi'yi çek Depay ya da Hazard.
Boey'i ver Bünyamin'i al.
Luyindama'yı ver Metehan ya da Emin ile rotasyon sağla.
Ver PVA'yı al kopenhaglı sol beki.

21 yaş altı için de 1 forvet 1 amc 1 de kanat al kapat transferi.

hücumdaki düğümü çözmek lazım

antalya macı

yunusun yenen 2 asisti,oliveiraya verilmeyen penaltı,yunusun çizgide attıgı harika çalım sonrası kalecinin cıkardıgı pozisyon,keremin direkten dönen topu

giresun macı

direkten dönen top,olveira kornerde kacırdı,seferovicin kafası,seferovicin karsı karsıya cılız vurusu,keremin dönerek vurusu,emre akbaba ve torreiraya verilmeyen penaltı (pozsiyona girmediğimiz maç güya)

ümraniye macı: oliveiranın direkten dönen topu,seferovic karsı karsıya kaçırdı,yunus bire bir aldı rakibi ve karsı karsıya kaçırdı(musleranın asisti gitti),seferovic oliveiranın asistini yedi,2.yarı yunusun vurusu,seferovic direkten döndü,boeyinın pozisyonu,mertensin kafası,mertensin vurusunda gomise çarpması vs

hücumdaki düğümü çözmek lazım

antalya macı

yunusun yenen 2 asisti,oliveiraya verilmeyen penaltı,yunusun çizgide attıgı harika çalım sonrası kalecinin cıkardıgı pozisyon,keremin direkten dönen topu

giresun macı

direkten dönen top,olveira kornerde kacırdı,seferovicin kafası,seferovicin karsı karsıya cılız vurusu,keremin dönerek vurusu,emre akbaba ve torreiraya verilmeyen penaltı (pozsiyona girmediğimiz maç güya)

ümraniye macı: oliveiranın direkten dönen topu,seferovic karsı karsıya kaçırdı,yunus bire bir aldı rakibi ve karsı karsıya kaçırdı(musleranın asisti gitti),seferovic oliveiranın asistini yedi,2.yarı yunusun vurusu,seferovic direkten döndü,boeyinın pozisyonu,mertensin kafası,mertensin vurusunda gomise çarpması vs
Skoara bakıp aldanıyorlar da takım iyi yolda. ben beğeniyorum oynadığımız topu skor gelmeyince millet saldırıyor. Sabır.

Cengiz'i ikna etmek en büyük transfer olur bu sene yapılan.

Evander'de bence gerekli. Akışkanlık sağlar oyun içinde kesinlikle.

Kalan transferlerin

Cengiz-Opsiyonlu Kiralık-7-8 Milyon Euro opsiyon
Icardi-Opsiyonlu Kiralık %40 Maaş
Evander-5 Milyon Euro
Olssen-2.5 Milyon Euro

Olması elimizi çok rahatlatır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt