Alex Aslan
Yeni Üye
- 6 Ağustos 2022
- 75
- 76
- 93
Mertens'i orta sahaya yazan onlarca insan gördüm Twitter'da. Galatasaray taraftarı eğitilmez.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mertens'i orta sahaya yazan onlarca insan gördüm Twitter'da. Galatasaray taraftarı eğitilmez.
Trabzona gidiyor kendisi.umut bozokuda alırız,yerli forvetimiz yok
Vay beVer Cica'yı al Evander'i.
Al İcardi'yi çek Depay ya da Hazard.
Boey'i ver Bünyamin'i al.
Luyindama'yı ver Metehan ya da Emin ile rotasyon sağla.
Ver PVA'yı al kopenhaglı sol beki.
21 yaş altı için de 1 forvet 1 amc 1 de kanat al kapat transferi.
Olgun davran dayiBakma 37 olduguma ruh yasim 17
Türkiye milli takımının yıldızı ve her maç iyi oynuyor. Yorumuna katılamadım abi. Marsilya taraftarı da çok seviyor cengoyu.cengiz için kesinlikle hamle yapılmamalı.
adam hiçbir yerde tutunamadı. koca sezonda 1-2 güzel gol atar o kadar. onun için ne kerem ne yunus kesilir. tam bir baş belası ben oldum kafasında gezen biri.
abi milli takımın hücumda iş yapmamasının en büyük sebebi bu adam bence. top ayağına geliyor yaptığı 2 şey var. ya beke geri pas vermek. ya da önü açıksa sola çekip vurmak. kaç tanesi kaleyi buluyor allah bilir. oldum olası beğenmedim bu çocuğu tr yerlileri arasında en pohpohlanan topçu bence.Türkiye milli takımının yıldızı ve her maç iyi oynuyor. Yorumuna katılamadım abi. Marsilya taraftarı da çok seviyor cengoyu.
Adamin kizanlari Galatasaray formalariyla geziyor sen gonulsuz goy goyu yapiyorsunIcardi 1 haftadan önce olacak iş değil eylülü görürüz baktı kimse almıyor napalim artık mecbur diyip imza atar umarım çok gönülsüz değildir çünkü gönülsüz icardi çekilmez ama motive olursa işler değişir
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Tuttomercato Ballo-Toure GS'ye gelmeyi kabul etti, Milan'la görüşmeler hızlandı diye haber girmiş yeni.
![]()
TMW - Milan, c'è il sì di Ballo-Touré al Galatasaray. Trattativa fra club, fumata bianca più vicina
Fode Ballo-Toure potrebbe presto dire addio al Milan.www.tuttomercatoweb.com
Pva gider ballo gelirseSol bek transferi gereksiz
Pva gecen sezon takimin en formda oyuncusuydu
Hazirlik kampi iyi gecmedi belki pva adina,eylül ayindan itibaren toparlanacagini dusunuyorum