Transfer Nöbeti #18 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cicaldau o kadar naif adam ki Dubai'de oynayacaksın demişler bu yaşımda ne işim var orada demeyip gitmiş. Biraz daha baskın karakter. olsa yeteneğiyle çok iyi topçu olabilirdi :(

cengiz için kesinlikle hamle yapılmamalı.

adam hiçbir yerde tutunamadı. koca sezonda 1-2 güzel gol atar o kadar. onun için ne kerem ne yunus kesilir. tam bir baş belası ben oldum kafasında gezen biri.
Türkiye milli takımının yıldızı ve her maç iyi oynuyor. Yorumuna katılamadım abi. Marsilya taraftarı da çok seviyor cengoyu.

Türkiye milli takımının yıldızı ve her maç iyi oynuyor. Yorumuna katılamadım abi. Marsilya taraftarı da çok seviyor cengoyu.
abi milli takımın hücumda iş yapmamasının en büyük sebebi bu adam bence. top ayağına geliyor yaptığı 2 şey var. ya beke geri pas vermek. ya da önü açıksa sola çekip vurmak. kaç tanesi kaleyi buluyor allah bilir. oldum olası beğenmedim bu çocuğu tr yerlileri arasında en pohpohlanan topçu bence.

Umut Bozok transferi konusunda Bilal Yazar oyuncuya ve tanıdıklarına yakınmış.Umut Bozok Galatasaray'ı beklediği için diğer transferleri reddetmiş veya beklemeye almış Galatasaray'ı bekliyomuş.Transfer sezonun başından beri bunu söylüyo bu adam transfer olmadığı için de doğruluyo gibi bu olayı.Herkes Trabzonsporla anlaştı derken Bilal Yazar oyuncu Galatasaray'ı bekliyo demişti..

Sol bek transferi gereksiz

Pva gecen sezon takimin en formda oyuncusuydu

Hazirlik kampi iyi gecmedi belki pva adina,eylül ayindan itibaren toparlanacagini dusunuyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt