Transfer Nöbeti #18 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
......................... Muslera......................
Leo....... Nelsson........ Apo....... Berkan
......................... Torreira................
.................Sergio........Evander.....
Yunus/Kerem......İcardi.........Mertens.....

ulan takimin hepsi degisti nerdeyse hepsini satin muslera nelson yolla gitsin

mad king olayina dondu is

Kurosawa için 2 gün önce Fulham iddiaları ortaya çıkmıştı. 31 ağustosa kadar girmezse bu iş olur.

Hatta Fulham haberini Fabrizio Romano paylaşmıştı.

Depay maaş konusunda Juventus ile anlaşamamış. Bize gelmez ki. Juventus 5 milyon vermiş. O 7 milyon istemiş.

Bizim hala sağlam bir kanata ihtiyacımız var. Hazard için ispanyol basınında gram haber yok. 31 ağustostan sonra işler kızışır. JK'li bazı haber kaynakları hazard bize önerildi diyor. Menajerler bir yerlere öneriyorlar.

Transferler muazzam otesi bu transfer donemi.

Benim tek takildigim ufak nokta var, oda Sergionun 4 sene kemiksiz kontrat verilmesi.

Baska sorun da gorunmuyor, Erden Timur muazzam otesi is cikardi.
O transferi Cenk Ergün yaptı sanırım. Sonra hiç bir transferde adını duymadık.

cicaldau,luyindama ve omar gittiğinde hem forvet hem kanat hem evander alabiliyoruz.yabancı stoper gelmeyecekmiş.kaan ayhan gelecek stopere olursa

Yav yapamıyor da değil aslına bakarsan tipik avrupa futbolu pva'nın yerden sert orta arka direktekntopu kaleye sokmak kalıyor. Sağbek yada sağ kanatı her seferinde orayabsokarsan çok gol atarsıb ancak bizim oyuncularda mı hocalarda mı var problem bilmiyorum.
O bölgeye boş adam göndermiyoruz varsa yoksa santrafor gidip gol atsın.
Şimdi arka direkte adam yoksa niye arka direğe orta açıyor bu adam? Önce onu sorgulamak lazım. Adam arka direğe orta açıyor diye arka direğe adam mı sokmak daha mantıklı yoksa topa vuracak adam ortada diye ortaya mı topu kesmesi daha mantıklı?

Burhancan Terzi: "Kurzawa geçen sene Galatasaray'ın kapısından dönmüş şu an için Galatasaray'ın elinin güçlü olduğunu düşünüyorum. PSG'den brüt olarak 7.4 m euro kazanıyor onun da maliyetini karşılamak mümkün değil eğer Icardi gibi bir orta yol bulunursa Galatasaray'a ciddi katkı sağlayacaktır."
Daha geçen gün Kurzawa nedir ne değildir diye burada sordum? Bugün haber mi olmuş? :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt