Transfer Nöbeti #18 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya zorunlu opsiyon olmadan Arabistan'a 25 yaşında topçunu göndermek nedir Allah aşkına.
Dünyada takım mı bitti, Morutan gibi en kötü 2. ligdeki adam gibi bir takıma kiralamak bu kadar zor mu.

icardi haberi salın yabancı

Tansel Taşanlar öyle demişti. Hepimizden daha yakındır kulübe

Tansel'in pek bir şey bildiğini zannetmiyorum açıkçası. Erden Timur İtalya'dan Portekiz'e geçmişti o dönem zaten. Cenk Ergün transfer komitesinde olmadığını kendisi de açıklamıştı.

Tansel degilde birlikte program yaptigi cocuk birseyler biliyor gibi

Tansel bildiklerinide ondan ogreniyor

Tansel'in pek bir şey bildiğini zannetmiyorum açıkçası. Erden Timur İtalya'dan Portekiz'e geçmişti o dönem zaten. Cenk Ergün transfer komitesinde olmadığını kendisi de açıklamıştı.
Bu haber bana uydurma bir senaryo gibi geldi. Neyse bir önemi de yok zaten olan oldu artık. :money:

Bırakın gitsin vitaminsiz herif ya.

Belki arap çöllerde 5 10 tane sallarda alırlar bonservisini.

Ne gelirse kardır.

Bu kadar toptan kaçarak oynayan adamdan bize hayır gelmez

Burhancan Terzi: "Kurzawa geçen sene Galatasaray'ın kapısından dönmüş şu an için Galatasaray'ın elinin güçlü olduğunu düşünüyorum. PSG'den brüt olarak 7.4 m euro kazanıyor onun da maliyetini karşılamak mümkün değil eğer Icardi gibi bir orta yol bulunursa Galatasaray'a ciddi katkı sağlayacaktır."
Yani Kurzawa nın kariyeri PvA dan çok daha yukarıda geçti ama öyle inanılmaz bir sol bek mi? Orası tartışılır bence. Hani en son Kurzawa nın çok çok iyi olduğunda sene 2018 filandı herhalde

Abi cengiz de artık yeteri kadar üst düzey tecrübe var, Türk, ayrıca topu ayağına alınca gidip basayım da alayım topu diyemeyeceğin kadar tehlikeli bir oyuncu.

Bunu istemeyen arkadaş nasıl bir topçu geleceğini sanıyor acaba.

Yani Kurzawa nın kariyeri PvA dan çok daha yukarıda geçti ama öyle inanılmaz bir sol bek mi? Orası tartışılır bence. Hani en son Kurzawa nın çok çok iyi olduğunda sene 2018 filandı herhalde

Pva yı isteyen mi var gidiyor mu?2 tane maliyetli sol bek kaldırmaz bütçemiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt