Transfer Nöbeti #18 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence Sergio çıktığında onun bölgesinde biri oyuna girecekse bu Cicaldau olur, Berkan, Taylan, Hamza olmaz. Midstjö’den sonra. Dolayısıyla 5 M falan kazanabiliyorsak tabiki gitsin, olmuyorsa kalsın kiralık gitmesine gerek yok.

Morutan dan zarar etmeyiz ama Cikaldo zarar ettirecek gibi

Cica ilk geldiğinde herkes överken ben yazdım etliye sütlüye karışmaz narin oyuncudur. Bizim taraftarın seveceği bir profil değil diye.

Ekli dosyayı görüntüle 175330

U21 Avrupa Şampiyona'sında Romanya şov yaparken Cica 4 maçta da silik bir oyun oynadı.

Ha burada bahsedildiği kadar kötü oyuncu değil. Hoca varken gayet iyi maçlar oynadı.

Okan performans alabilirdi ama geçen senenin izlerini silmek için rumenleri göndermek çok daha kolay bir yol o yüzden denemedi bile.
Adamı defansif görev içermeyen bir pozisyonda deneyemedik gitti. Yardımcı forvet veya 10 nomeroda Akbaba'nın yerine bir koysak belki birşeyler değişecektir.

Cica ilk geldiğinde herkes överken ben yazdım etliye sütlüye karışmaz narin oyuncudur. Bizim taraftarın seveceği bir profil değil diye.

Ekli dosyayı görüntüle 175330

U21 Avrupa Şampiyona'sında Romanya şov yaparken Cica 4 maçta da silik bir oyun oynadı.

Ha burada bahsedildiği kadar kötü oyuncu değil. Hoca varken gayet iyi maçlar oynadı.

Okan performans alabilirdi ama geçen senenin izlerini silmek için rumenleri göndermek çok daha kolay bir yol o yüzden denemedi bile.
Acil evander yorumu renktaş.

Adamı defansif görev içermeyen bir pozisyonda deneyemedik gitti. Yardımcı forvet veya 10 nomeroda Akbaba'nın yerine bir koysak belki birşeyler değişecektir.
Hoca zamanında kaleye en yakın oynadığı maç içerdeki Marsilya maçı.

Deplasmandaki Marsilya maçında da 45. dakikada hakem perde yapmasa orada bir gol atacaktı.

Rusya'daki Lokomotiv Moskova maçında en sert ön liberolardan biri olan Barinov'a karşı sinmedi.

Fizik olarak ona karşı çata çat oynadı ezilmedi. İlk o zaman acaba oldu diye düşünmeye başlamıştım ama hikayenin sonu yanıltmadı beni.

Berkan-Gedson-Cicaldau çok iyi bir üçlü olabilirdi ama biz o tandemi kurmak yerine hocayı gönderdik.

Neyse geçmiş geçmişte kaldı önümüze bakalım.

Ispanyol basınına göre Icardi menajerler aracılığıyla Real Madrid'e önerilmiş. Yine ispanyol basınına göre Icardi Madrid'e gitmek için maaşında %50 indirime gitmeye razıymış. Lâkin Ancelotti istememiş.

Acil evander yorumu renktaş.
Cica kadar izlediğim bir oyuncu değil ama az çok onu da takip etmişliğim var. Önceden de istiyorduk zaten.

Cica gibi düz oyuncu değil klasik sambacı bilekleri falan daha iyi Cica'dan. Fizik olarak ama birebir aynısı diyebilirim.

5 milyon gibi bir paraya alınabilecek bir risk. Üstü hem adamı baskılar hem bizim için büyük risk olur.

Verilecek role göre katkısı değişir. Sergio olmasaydı ben kesin alalım derdim ama sahada hem Sergio hem Evander hem Sefer veya Mertens'i taşımak imkânsız. Torreira bile bunları taşıyamaz çöp ilan edilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt