Transfer Nöbeti #18 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Icardi bu saatten sonra Avrupa'da takım bulması zor gibi. En fazla 4 gün bekleyip bize imzayı atar.

Evander transferi demek Cicauldau'nun bir üst versiyonu demek. (Aynı tarz oyuncular değiller ama programı üst versiyona dönüştürmek gibi düşünmek lazim) Cicauldau bence yetenekli ama hiç sorumluluk almıyor. Evander sorumluluk alan birisi.

Bu sayı güvenilir mi arkadaşlar ?

Berkan solbeke nasıl olur arkadaşlar? Ligde idare eder gibi. Ikili pozisyonlarda van anholttan daha ıyidir.

Çizgiye iner mi ? Savunmada sırıtırsa oynama alışkanlığı olmadığından sırıtır. Yanlis pozisyon alma vs..

Berkan solbeke nasıl olur arkadaşlar? Ligde idare eder gibi.

Çizgiye iner mi ? Savunmada sırıtırsa oynama alışkanlığı olmadığından sırıtır. Yanlis pozisyon alma vs..

Yav Berkandan bi cacik olmaz ne sol beki rtas gördük portekize karsi herif amatör futbol player gibi, her topa dokundugu an kalp kirizi gecirdim

Sende bunu yedin öyle mi?
Alınmadık bir Messi ve Ronaldo kalmıştı
Ben yedim ne yapayım? Terimista olmak bunu gerektiriyor maalesef.

Abartın abartın adamın istediği ilk tercihi olan hiç bir adamı alamadık neredeyse.

İrfancan, Gedson, Alan... liste uzar gider. Genelde alabildiklerimizle iş yaptırmaya çalıştık.

Yetmedi adamın en çok değer verdiği orta sahayı, elimizde orta saha yokken, bahsi geçen oyuncu istatistiksel olarak kariyer sezonu yaşarken, şampiyonluğa giderken yönetim saha zemini ile ilgili açıklama yaptı diye gönderdi. Hakemler mevzusuna hiç girmiyorum.

Eleştirmek iyidir ama hakkaniyetli bir şekilde olmak kaydıyla. Neyse geçmiş geçmişte kaldı önümüze bakalım.

Icardi transfer sezonunun sonuna kadar beklemek istiyormuş. Sabah italyadan bir kaç takımdan haber beklediği yazılıyordu. Inşallah o beklediği haber gelmez.

Ben yedim ne yapayım? Terimista olmak bunu gerektiriyor maalesef.

Abartın abartın adamın istediği ilk tercihi olan hiç bir adamı alamadık neredeyse.

İrfancan, Gedson, Alan... liste uzar gider. Genelde alabildiklerimizle iş yaptırmaya çalıştık.

Yetmedi adamın en çok değer verdiği orta sayı, elimizde orta saha yokken, bahsi geçen oyuncu istatistiksel olarak kariyer sezonu yaşarken, şampiyonluğa giderken yönetim saha zemini ile ilgili açıklama yaptı diye gönderdi. Hakemler mevzusuna hiç girmiyorum.

Eleştirmek iyidir ama hakkaniyetli bir şekilde olmak kaydıyla. Neyse geçmiş geçmişte kaldı önümüze bakalım.
Sende haklısın ne güzel listesindeki dünya yıldızı olan;

Tetteh' e 10 m€
İrfan 'a 10 m€
Gedson'a 10 m€
Samatta'ya 7 m€ verip alacaktık sonra bizi CL şampiyonu yapacaktı!!

Ortasaha
Toreria, Evander, Sergio, Mitçö arasında rotasyon olur ne güzel.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt