Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 27.365
- 30.173
- 1.988
Cengizi beğenmeyen pinpon izlesin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sende bunu yedin öyle mi?Fatih Hoca kalıp devre arası istediği 2-3 adamı (Gedson vs.) alsalardı en az Avrupa Ligi'ne katılırdık.
bir istanbul kulubuyle gorusmeye gelmistirParasini almaya gelmis sanirim, geze geze bitmistir parasi.
Kim alir bunu ki? Eyupspor mu?bir istanbul kulubuyle gorusmeye gelmistir
neden? ırz dusmanı diye mi? avrupalılar daha rahat o konularda bize gore.Icardi bu saatten sonra Avrupa'da takım bulması zor gibi. En fazla 4 gün bekleyip bize imzayı atar.
Yedekte adam yok zatenEvander diyelim geldi yedek için mi alacağız yani ?
hamsilere de kaybederse okan buruk'un koltugu sallanır.Kim alir bunu ki? Eyupspor mu?
NkunkuIcardi hiç heyecan yaratmadı nedense, çok striker kalıyor oyunun içine daha çok katılan bi forvete ihtiyacımız var bizim
Berkan solbeke nasıl olur arkadaşlar? Ligde idare eder gibi.
Çizgiye iner mi ? Savunmada sırıtırsa oynama alışkanlığı olmadığından sırıtır. Yanlis pozisyon alma vs..
Ben yedim ne yapayım? Terimista olmak bunu gerektiriyor maalesef.Sende bunu yedin öyle mi?
Alınmadık bir Messi ve Ronaldo kalmıştı
Sende haklısın ne güzel listesindeki dünya yıldızı olan;Ben yedim ne yapayım? Terimista olmak bunu gerektiriyor maalesef.
Abartın abartın adamın istediği ilk tercihi olan hiç bir adamı alamadık neredeyse.
İrfancan, Gedson, Alan... liste uzar gider. Genelde alabildiklerimizle iş yaptırmaya çalıştık.
Yetmedi adamın en çok değer verdiği orta sayı, elimizde orta saha yokken, bahsi geçen oyuncu istatistiksel olarak kariyer sezonu yaşarken, şampiyonluğa giderken yönetim saha zemini ile ilgili açıklama yaptı diye gönderdi. Hakemler mevzusuna hiç girmiyorum.
Eleştirmek iyidir ama hakkaniyetli bir şekilde olmak kaydıyla. Neyse geçmiş geçmişte kaldı önümüze bakalım.
Yav trollugu birak ya birsey dedin diye ciddiye aliyoruz bosuna.hamsilere de kaybederse okan buruk'un koltugu sallanır.