Transfer Nöbeti #18 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Wanda Nara dün Arjantin'e uçmuştu pazar günü de River Plate maçı var (Ek Olarak Pazartesi De Boca Juniors Maçı Var) eşyalarını hazırlayıp ve maçı da izleyip gelirler diye tahmin ediyorum :D

Arjantinli oyuncu transferlerine hep şüpheyle bakarım. ''Güney Amerikanın Avrupalıları'' payesiyle, genellikle 'overrated' değerlendirildiklerini düşünmüşümdür. Bizim lig için olduğu gibi, diğer Avrupa kulüplerinde de pek çok fiyasko Arjantinli futbolcu transferi kalmış aklımda...

İcardi, o eşiği aşmış bir futbolcu tabii ki ama yeri gelmişken belirtmek istedim nedense?!:)

Velhasıl, Güney Amerika' dan futbolcu transfer etmek zor iştir; oynanan futbol farklı, kulüpler-menajerler-futbolcular, alayı yamyam!..
o biraz bizim gidip arjantinden isimsiz vasat topçu almamızla alakalıydı bence yoksa avrupada başarıyla oynamış ve hali hazırda oynayan tonla topçu var. ontivero carrusca falan arjantinli oldukları için değil kötü topçu oldukları için tutunamadılar

bence martens varken evander lüks kacıcak orta sahada maliyetli bir ismin yedek kalması demek veya mertens kanada kaymak zorunda kalıcak veya cift forvete gecmek zorunda kalıcak bilemöiyorum mertens gelmeden evander alınsaydı mantıklı olabilirdi ama su durumda ne kadar mantıklı bilemedim h,c kanat ismi cıkmıyor

bence martens varken evander lüks kacıcak orta sahada maliyetli bir ismin yedek kalması demek veya mertens kanada kaymak zorunda kalıcak veya cift forvete gecmek zorunda kalıcak bilemöiyorum mertens gelmeden evander alınsaydı mantıklı olabilirdi ama su durumda ne kadar mantıklı bilemedim h,c kanat ismi cıkmıyor
Seegio'nun yedeği olur Evander. Iyi oynarsa da öne geçer rotasyonda.

Evet forumun Sherlock Holmes leri uçak motifinden olayı çözüp aciklayin
lot-flying-plane.gif
airplane-dancing.gif

Katiliyorum

nusreti takip ediyor enteresan bu kadar meşhur mu bu herif
Youtube'da bulduğu her şeyi yiyen Japon bir eleman var. O bile balığı tuzlarken Nusret hareketi yapıyor ve Nusret'ten bahsediyor. Allah'ın Japonya'sına kadar gitmiş namı. Dünyada bilmeyen, tanımayan yok galiba.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt