Transfer Nöbeti #18 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Görme engelli yazdın ve ceza yedin gibi durum mu var kime söyledin bunu ?

10 bin mesajıma az kalmış vay be 2014 üyelik ama 4 sene kadar giremedim şifreyi unutmuştum. Saolsun Alper renktaş yardımcı olmuştu. Not:inşallah icardi gelir

Omarın şu şartlar altında değil 11 e kadroya Bile girmesi mümkün değil. Valla açıkçası dubai mi sasha boey mi deseler valla zor karar şuan

Evander bize gelecekse şu ince abiler bıyığından kurtulmalı. Direkt ampülcülere benziyor.

Sevilla medyasina biraz baktim. Forvet için adaylar

Lucas Boyle (Elche)
Yaremxhuk (Benfica)
Icardi
Martin Terrier (Rennes)

Insallah Icardi dışında birilerini alırlar.

Son düzenleme:
Ispanyol basininda söylebir şey var. Galatasaray Icardi'nin maaşının yarısını verecek diyorlar. Monchi de ıcardinin maaşının yarısını vermek istemiyormuş. Bu yüzden şimdilik Icardi transferi geri planda diyorlar. Inşallah vermezler o parayı.

Bizim basın da yıllık maaşının 3 milyonunu galatasaray verecek diyorlar. Belki her ihtimale karşı bu rakamda artışa gitme seçeneğini düşünmeliyiz.

f09274c5d415c456e96f85b517a7be382148663.jpg

-Nelson satılırsa yerine stoper
-Pva giderse yerine sol bek
+ 1 tane kanat
+ Olsen defansın her yerini yedekliyor.

Artık transfer işini bitirip takım uyumunu yakalamak lazım.

Carvalho'nun set hücumunda iki oyuncu eksiltip şut çektiği videodan, oyuncunun dinamizmiyle ilgili eleştirilere nasıl yanıt gelmiş anlamadım ama transfer bombalarının patlayacağı şu günlerde üstünü kapatmalıyız bence.

Oliveira'nın yanına 4 yaş genç ve çok çok daha hareketli orta saha alarak ideal bir hamle yaptık. Kadro derinliğini de 10 gün içinde hallediyor ve geleceğe umutla bakıyoruz inşallah.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt