- 23 Temmuz 2011
- 75.565
- 51.092
- 4.693
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence de.Berkan a biraz fazla yükleniliyor.
Arkasında Torreira önünde Sergio ile mutlaka denenmesi gerekiyor.
Mi Note 10 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Top kontrolü ve 2 metreye pas atamama gibi bir sıkıntısı olmasa tmm da.Bence de.
Arkasında Torreira önünde Sergio ile mutlaka denenmesi gerekiyor.
Mi Note 10 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gö
Sanki alınırken bilinmiyordu bu adamın sadece mücadele eden bir oyuncu olduğu.Yalniz berkani bende pek sevmem futbolcu olarak
Ama bu yapilan tam bir kanciklik serefsizlik ve ayip
Kendinizi berkan yerine koyun, hic hos degil
Valla ben bişi demedim, sadece gördüğümüzü söyledim, top kontrol yok, pas atma kabiliyeti yok. Enerji tamam, istek tamam, press tamam ama bunlar parçalı giymeye yetmezYalniz berkani bende pek sevmem futbolcu olarak
berkana bence sahip cıkılmalı ayagı iyi degil diye elestiriyorlar ama inanılmaz cigersiz bi topcu fbde ismail yüksek sırf cigersiz diye oynuyor ama berkana yüklenildigi gibi yüklenmiyorlarYalniz berkani bende pek sevmem futbolcu olarak
Evander gelmedi, Bozok gitti...Evander Bozok geldi mi?
İşte belki arkasında ve önünde gerçek oyuncular olduğunda belki birşeyler değişebilir diye düşünüyorum.Bence de.
Top kontrolü ve 2 metreye pas atamama gibi bir sıkıntısı olmasa tmm da.
Alanyada sadece kosmuyordu bir sürü iş yapiyordi herşeyden önce top kalıyordu ve boş alanlara koşu yapıyordu.Sanki alınırken bilinmiyordu bu adamın sadece mücadele eden bir oyuncu olduğu.
bi kere ön tarafa Türk futbolcuları yıgıp basarı bekleyemessin transfer yapmak zorundasın ön tarafa .ama arka tarafta dedigin gibi kalecini sol bekini Türk yaparak ön tarafı yabancı yapabilirsin basarının anahtarıda bu Türklere hücumu bırakmamak .İç sahada muslera nın yedek kalacağı maçlara hazırlanalım..
Muhtemelen kerem bu gidişle kesik yiyecek...
Kazımcan ın üzerinde durulması gerek. Herşeyi transferle çözemeyiz..