Transfer Nöbeti #18 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumun %99’u ilk defa duymuştur emin ol.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Alakası yok epl izleyen seçen birisinin bilmeme imkanı yok hatta mahrezle filan kiyaslamiyorsa nathonu beğenmeyen yoktur ki ben şaşırdım çünkü delle gibi karakteri bozuk ahlaksız ve epl den tekme yemiş.bir adam değil özetle ben heyecanlandım ama yabancı sınırı dusundurucu

Nathan hakkında twitter'da da doğru düzgün yorum yok. Demek ki çoğumuz koftiden premier lig izleyicisi

Ben 48in 35-40 arasinda yüksek bir rakam oldugunu ögrenmistim. Üstüne adamin Ligde 6 senede 41 gol katkisi var. Yani sezon ortalamasi 7 gol katkisi. O rakam 35 golda bile 25% olmuyor. 48 de zar zor 15% ediyor.
Zaten gerçekçi net istatistk vermemiş ki öyle konuşurken ağzından ilk çıkan kelimeler ile yazmış gibi. 35 40 diyor çıkıp yalan 48 diyorsun görende çok büyük fark var sanacak. Sen adamı izledin mı ondan bahset? Premier lig izliyor musun ? Maçkolikten istatistik bakıp birbirinize laf atmayın var mı ekstra görüşün nasıl oyuncudur ? Yoksa sende feg mı diyeceksin ?

redmond kötü transfer olacağı için kesin alır bizimkiler, bu yaz torreira dışında kazık yemeye doymadık
1661630007605.webp

Alakası yok epl izleyen seçen birisinin bilmeme imkanı yok hatta mahrezle filan kiyaslamiyorsa nathonu beğenmeyen yoktur ki ben şaşırdım çünkü delle gibi karakteri bozuk ahlaksız ve epl den tekme yemiş.bir adam değil özetle ben heyecanlandım ama yabancı sınırı dusundurucu

İzlemek başka görmek başka çoğumuz dümdüz futbol izleyicisiyiz youtube dan görüp bir anda yıldız bir anda çöp ilan ederiz. 2 maç sallanan yıldıza, çöpmüş bu demeye bayılırız o yüzden bizim taraftarın çoğunun futbol bilgisini ciddiye almıyorum

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt