Cengizhan Kaya
Ulubatlı Souness
- 23 Ocak 2010
- 34.198
- 24.227
- 3.093
Nevzat yazana kadar var mıydı duyum ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alakası yok epl izleyen seçen birisinin bilmeme imkanı yok hatta mahrezle filan kiyaslamiyorsa nathonu beğenmeyen yoktur ki ben şaşırdım çünkü delle gibi karakteri bozuk ahlaksız ve epl den tekme yemiş.bir adam değil özetle ben heyecanlandım ama yabancı sınırı dusundurucuForumun %99’u ilk defa duymuştur emin ol.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
TN 19'u Hayri Cund'un açması hakkında imza kampanyası...

Evanderrrrrrr
37. hafta Arena da EvanderrrrrrrrEvander alınmalı reis..
Evanderrrrrrr
Nathan hakkında soruyorsan ilk nevzat söyledi.Nevzat yazana kadar var mıydı duyum ?
Zaten gerçekçi net istatistk vermemiş ki öyle konuşurken ağzından ilk çıkan kelimeler ile yazmış gibi. 35 40 diyor çıkıp yalan 48 diyorsun görende çok büyük fark var sanacak. Sen adamı izledin mı ondan bahset? Premier lig izliyor musun ? Maçkolikten istatistik bakıp birbirinize laf atmayın var mı ekstra görüşün nasıl oyuncudur ? Yoksa sende feg mı diyeceksin ?Ben 48in 35-40 arasinda yüksek bir rakam oldugunu ögrenmistim. Üstüne adamin Ligde 6 senede 41 gol katkisi var. Yani sezon ortalamasi 7 gol katkisi. O rakam 35 golda bile 25% olmuyor. 48 de zar zor 15% ediyor.
YokNevzat yazana kadar var mıydı duyum ?
redmond kötü transfer olacağı için kesin alır bizimkiler, bu yaz torreira dışında kazık yemeye doymadık
Alakası yok epl izleyen seçen birisinin bilmeme imkanı yok hatta mahrezle filan kiyaslamiyorsa nathonu beğenmeyen yoktur ki ben şaşırdım çünkü delle gibi karakteri bozuk ahlaksız ve epl den tekme yemiş.bir adam değil özetle ben heyecanlandım ama yabancı sınırı dusundurucu