Ali Gece
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2015
- 23.390
- 11.687
- 1.723
Burda da kesin var bu tipler
Eee dogrusu bu. 250bine kiralayip aldigin fiyata opsiyon koyan . Daha kotusunu cicaldaoda yaptik
Moderatör tarafında düzenlendi:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Burda da kesin var bu tipler
Üç ay önce aldığın paraya adamı yollarsan bu sözler tabiki de edilir. Tipten ziyade mantıkla alakalı.
Yav he he. Oynadigi maclarda görduk mohamedi. Ha opsiyonu zorunlu olmaliydi ve 8m olmaliydi. Ama gitti ve gol atti diye dilleyecek degilim
O konuda katiliyorum. Ama gol atti diye dilleyecek degilimEee dogrusu bu. 250bine kiralayip aldigin fiyata opsiyon koyan enayidir. Daha kotusunu cicaldaoda yaptik
Bonservisini 4 milyon dolara aldık. Ayrıca bonservisini alma kararı Aralık ayında verildi zaten. Aralık ayında alınıp alınmayacağı kararı verilmesi gerekiyordu. Bu yönetimin yaptığı bir seçim değil yani bonservisini alma.Olabilir de üç ay önce mi farkettik gececi olduğunu? Bonservisini alıp aynı paraya verdik.
Belki düzelir vs diye düşünmüş olabiliriz.Ben çok fazla iş yapabileceğini sanmıyorum.Çok inişli çıkışlı oluyor performansı, geri dönmez umarım.Birde kirasına 2 milyon dolar vermiştik ziyan olurdu o para.Olabilir de üç ay önce mi farkettik gececi olduğunu? Bonservisini alıp aynı paraya verdik.
Cicaldau 25 yaşında renkdaşSon donemde aldigimiz
Cicaldao mohamed morutan berkan kulliyen zarardir ve bunun bas sorumlusu fatih hocadir. Fatih hocayi yalayacagim diue abuk sabuk yazanlar hala utanmiyor.
Bunlar gittikleri kulupte muazzam oynasalar bile zarar yaziyor ki cicaldao resmen 27 yasinda arap ligine gitti ne anlatiyorsunuz ya
Ahmet Usta ban yemiş, buralar niye bu kadar ferah diyorum ben de
fazla steroid basma derim renkdaşYav he he. Oynadigi maclarda görduk mohamedi. Ha opsiyonu zorunlu olmaliydi ve 8m olmaliydi. Ama gitti ve gol atti diye dilleyecek degilim
Bayern Munihi hakemle puan almissiniz Bayern antrenoru öyle diyorMontpellier 10 dakikada işi bitirdi.
10 dakikada benim IY 2,5 üst geldi
Vegan grill , kebap yada doner tadi artik fark edilmeyecek kadar basarili diyorlar hatta gurmelerin mukemmel olarak tanimladigi restaurantlar bile var.
En buyuk sorun veganlar zayif ve atletik yapida insanlar oldugu icin yakalamasi zor ve masrafli olabiliyor.
Ulan etsiz yaşanır mi beYa bizim burada vegan restsursnt var dedik bi gidelim
Karpuzdan steak yedik basmislar baharati steak diye yutturmaya calistilar igrenc birseydi karpuz bildigin kalmis yemek copu gibiydi baharatlarda kurtaramamisti
Allah belasini versin vegan mutfaginin