Transfer Nöbeti #18 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Marsilya maçını izliyorum Alexis'e iki top geldi ceza sahasında biri boş kale diğerini de son vuruşla bitirdi. Öyle top alıp döndüğü, oyuna katıldığı falan yok. Beklentimiz ceza sahasında gol atması değildi bu transferde zira biz kanat oynatacaktık burada tek forvet oynuyor, Arsenal dönemi gibi.

Daha önemlisi Cengiz'i kesmedi, Suarez'i kesti şu an, Cengiz yerine Payet/Kunduz oynuyor.

Ezbere yorumlardan kaçınalım.

Sosyal medya müthiş bisi ya mesela barcelona vasat takım dedim çok ccol oldum . Bu tarz üyeler çok komiksiniz .

Mesela erden timur u alakasız şekilde eleştirdim cool oldum müthiş bisi ya

Kerem formsuz ama yunus sanki kalite olarak yetersiz gibi
Kesinlikle musleranin uzun topunda topu suremedi tamam oldu kotu kontrol ettin olmadi topu tuttu cekti seferovice vermesi gerekirken vermedi diyelim vermedin attiti sut okadar celimsiz diki bunlarin hepsi kalite eksikligi yunus one gectigin macta silahtir 11 icin maalesef yetersiz

Sizin o övdüğünüz takımlara bakış açısı bu.

Stan Collymore: "Delle Ali'nin Beşiktaş'a gitmesi utanç verici bir düşüş."

Siz yine de övmeye devam edin.

Sizin o övdüğünüz takımlara bakış açısı bu.

Stan Collymore: "Delle Ali'nin Beşiktaş'a gitmesi utanç verici bir düşüş."

Siz yine de övmeye devam edin.
Delle Alli henüz 23 yasinda verdigi röpörtajda „artik vucudum kaldirmiyor“ gibisinden konusuyordu. Rezil bir herif

Marsilya maçını izliyorum Alexis'e iki top geldi ceza sahasında biri boş kale diğerini de son vuruşla bitirdi. Öyle top alıp döndüğü, oyuna katıldığı falan yok. Beklentimiz ceza sahasında gol atması değildi bu transferde zira biz kanat oynatacaktık burada tek forvet oynuyor, Arsenal dönemi gibi.

Daha önemlisi Cengiz'i kesmedi, Suarez'i kesti şu an, Cengiz yerine Payet/Kunduz oynuyor.

Ezbere yorumlardan kaçınalım.
Direk falcao olurdu bizde
Benim yorumum budur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt